Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Le-au murit lăudătorii... Tehnocrații au postat pe Internet un clip cu mărețele lor realizări în materie de debirocratizare (VIDEO)

Le-au murit lăudătorii... Tehnocrații au postat pe Internet un clip cu mărețele lor realizări în materie de debirocratizare (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 18 Sep 2016, 16:48
Le-au murit lăudătorii... Tehnocrații au postat pe Internet un clip cu mărețele lor realizări în materie de debirocratizare (VIDEO) Politică

”Lauda de sine nu miroase a bine" este o veche zicală româneasca de care miniștrii tehnocrați nici gând să țină cont! Nici nu și-au încheiat mandatul că s-au și grăbit să posteze pe Youtube un film cu mărețele realizari ale guvernului Cioloș. Momentul de autoprețuire începe cu cel mai proaspat ministru de la Interne, investit de nici trei săptămâni, informează B1 TV.

”S-au eliminat taxele extrajudicare de timbru pentru cartea de identitate şi cazierul judiciar. Cazierul nu mai e solicitat de la cetăţean, ci de la instituţiile care au nevoie de el, de la Poliţia Română”

Așa începe Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache, șirul măsurilor de simplificare a birocraţiei cu care se mândrește Cabinetul Cioloș în filmuleţul postat pe canalul Youtube al Guvernului

În total, cinci miniștri tehnocrați sunt vedete în montajul de opt minute.

Tehnocrații au postat pe Internet un clip cu realizările lor în materie de debirocratizare

Ministrul Muncii, Dragoş Pâslaru, spune în clip că ministerul pe care îl conduce se transformă, venind aproape de cetăţeni:
”Am simpificat proceduri. Ministrul Muncii este un punct unic de contact pentru toate interacţiunile cu agenţiile, în ceea ce priveşte, de exemplu, atestarea serviciilor sociale”

În film apare la un moment dat și Ministrul Agriculturii care ține să precizeze că instituţia pe care o conduce a fost una dintre cele mai active în reducerea numărului de documente cerute cetăţeanului:

”Am reuşit să facem o mulţime de simplificări în minister, în primul rând documentele necesare accesării fondurilor europene”.Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Aşadar, o înlănţuire de laude din partea Executivului tehnocrat. Guvernului Cioloş i-au rămas mai puţin de patru luni de mandat până la scrutinul care va avea loc în decembrie anul acesta.

Citeşte mai multe despre:   Dacian Ciolos,   tehnocrati,   Achim Irimescu