Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Legea gazelor off-shore a trecut de Senat. Ce modificări i-au fost aduse

Legea gazelor off-shore a trecut de Senat. Ce modificări i-au fost aduse

Un articol de: B1.ro - 24 Sep 2018, 18:42
Foto:Ziarul Financiar Politică

Senatul, în calitate de primă Cameră sesizată, a adoptat, luni, proiectul Legii gazelor offshore, care stabilește modul de exploatare a gazelor din Marea Neagră.
Proiectul legislativ a fost adoptat cu noi amendamente, după ce fusese trimis la reexaminare de preşedintele Klaus Iohannis.

Au fost exprimate 81 voturi "pentru", 9 împotrivă (USR) şi 15 abţineri, informează Agerpres.

Principalele amendamente adoptate, propuse de PSD, se referă la posibilitatea ca investitorii să-şi deducă banii din investiţia făcută.
Comisia economică şi cea de energie au stabilit că investitorul poate să-şi deducă maximum 60% din valoarea veniturilor suplimentare la investiţia făcută.

Iniţiativa legislativă stabileşte unele măsuri necesare pentru implementarea operaţiunilor petroliere de explorare, dezvoltare, exploatare a zăcămintelor de petrol şi de abandonare, precum şi a lucrărilor/lucrărilor la sonde aferente operaţiunilor petroliere, desfăşurate de titularii de acorduri petroliere cu privire la perimetrele petroliere offshore, în conformitate cu prevederile acordurilor petroliere încheiate între titulari şi ANRM.
 

Citeşte mai multe despre:   Legea offshore,   Senatul Romaniei,   PSD,   ANRM
 
 
 
Loading...