Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Legea grațierii a trecut de Comisia juridică. Dragnea: Pe mine m-a interesat ca acele amendamente să nu fie adoptate. Dacă nu mai am autoritate în PSD, o să plec și o să mă apuc de pescuit în mod profesionist (VIDEO)

Legea grațierii a trecut de Comisia juridică. Dragnea: Pe mine m-a interesat ca acele amendamente să nu fie adoptate. Dacă nu mai am autoritate în PSD, o să plec și o să mă apuc de pescuit în mod profesionist (VIDEO)

Un articol de: - 08 Mai 2017, 12:13
Politică

Proiectul legii grațierii merge înainte. Grațierea a trecut de Comisia juridică din Senat. Senatorii juriști au dat luni raport de admitere asupra proiectului de lege, cu un vot strâns, de 5 la 4, după ce în ultimele două săptămâni au fost analizate amendamentele la acest act normativ şi finalizată dezbaterea pe articole a proiectului. 

Reacțiile nu au întârziat să apară. Cea mai vehementă a fost cea a președintelui PSD, Liviu Dragnea

”Majoritatea suntem nemulțumiți pentru ce s-a întâmplat acolo”, a spus Dragnea. 

Legea grațierii a trecut de Comisia juridică. Dragnea: Pe mine m-a interesat ca acele amendamente să nu fie adoptate. Dacă nu mai am autoritate în PSD, o să plec și o să mă apuc de pescuit în mod profesionist

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Întrebat dacă solicită ca legea să vină prin adoptare tacită la Cameră, liderul PSD a spus: ”Aș vrea să nu vină prin adoptare tacită pentru că tocmai au prelungit termenul”. 

”Dacă nu mai am autoritate în partid, o să văd, o să plec și o să mă apuc de pescuit în mod profesionist. Pe mine m-a interesat ca acele amendamente să nu fie adoptate. Eu am înțeles, dar vreai să discutăm în mod deschis și transparent în CEx asta, că li s-a spus că e în regulă cu acele amendamente. Când au văzut poziția mea, și-au dat seama ca nu era o informație corectă”, a mai spus Dragnea.

Întrebat dacă la Comitetul executiv se vor căuta și juriști mai buni în PSD, alții decât Șerban Nicolae și Eugen Nicolicea, Dragnea a răspuns: ”Aici nu e vorba de calitatea unui jurist sau nu. Aici e vorba de abordare și de caracter. 

De asemenea, întrebat dacă Șerban Nicolae și ceilalți senatori trebuie să fie sanctionați pentru votul din Comisia juridică, liderul PSD a răspuns ironic: ”Nu, o să primească fiecare câte un premiu pentru că au promovat din nou PSD-ul”. 

Liviu Dragnea a adăugat apoi că va propune sancțiuni în cadrul Comitetului Executiv Național. 

Citeşte mai multe despre:   legea gratierii,   Liviu Dragnea,   comisia juridica,   amendamente
 
Loading...