Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Legea salarizării, adoptată de deputați. Dragnea i-a certat pe Grindeanu și Viorel Ștefan că nu au susținut legea în Parlament: O să reglăm asta în interior!

Legea salarizării, adoptată de deputați. Dragnea i-a certat pe Grindeanu și Viorel Ștefan că nu au susținut legea în Parlament: O să reglăm asta în interior!

Un articol de: - 07 Iun 2017, 12:39
Legea salarizării, adoptată de deputați. Dragnea i-a certat pe Grindeanu și Viorel Ștefan că nu au susținut legea în Parlament: O să reglăm asta în interior! Foto: Evz Politică

Camera Deputaților a adoptat miercuri Legea salarizării, aceasta urmând să ajungă pe masa președintelui Iohannis pentru promulgare.

De la tribuna Parlamentului, Dragnea a răspuns criticilor și a insistat că programul de guvernare va fi respectat întocmai.

Totodată, el a dat de înțeles că Ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, și premierul Sorin Grindeanu vor fi trași la răspundere în partid pentru că nu au venit în fața parlamentarilor să susțină Legea salarizării. 

”E o problemă că ministrul Viorel Ștefan nu a venit să susțină Legea salarizării, deși avea timp. Am puterea politică și cer scuze că nu a venit. Vom regla problema în interior, în condițiile în care și liderul de grup și-a asumat că Ministrul Finanțelor va vorbi. Era bine să vină și premierul, că Legea salarizării este, poate, cea mai importantă lege din acest an”, a susținut șeful PSD

”E o campanie mincinoasă care a intenționat să denatureze și încă intenționează să denatureze sensul și conținutul legii. E prima dată când o lege care mărește veniturile românilor e prezentată ca fiind un lucru rău și că salariile scad. E greu să explici asta aritmetic, dar dacă ai tupeu, poți să o faci. Fiecare salariat o să vadă exact cu cât îi crește salariul. 

S-a spus că nu știu ce lege viitoare cu privire la schimbarea sistemului de impozitare va face ca creșterea brută să însemne descreșterea veniturilor. Sunt minciuni!”, a susținut Dragnea.

Răspunzând acuzației că legea are prevederi care se întind pe o perioadă mai mare decât mandatul PSD la guvernare, Dragnea a susținut că legea a fost gândită realist, de aceea este eșalonată pe o perioadă atât de lungă.

”Eu nu am uitat programul de guvernare și nu s-a spus nici în campanie și nici după că de la 1 iulie vor fi mărite toate salariile, cum încearcă să se spună”, a mai spus lLviu Dragnea, care a recunoscut că există un decalaj în majorarea salariilor din Sănătate. În schimb, el a dat încă o dată asigurări că salariile vor crește, așa cum este prevăzut în programul de guvernare. 

În final, el și-a exprimat speranța ca Iohannis să promulge legea pentru ca primele majorări să se producă de la 1 iulie. Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   PSD,   legea salarizării,   salarii,   PSD,   Sorin Grindeanu,   ministrul finantelor