Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis avertizează PSD privind Legile Justiției: Am mai multe opțiuni care pot fi luate în vizor

Klaus Iohannis avertizează PSD privind Legile Justiției: Am mai multe opțiuni care pot fi luate în vizor

Un articol de: - 23 Mar 2018, 13:46
Klaus Iohannis avertizează PSD privind Legile Justiției: Am mai multe opțiuni care pot fi luate în vizor Politică

Klaus Iohannis vorbește, de la Bruxelles, despre Legile Justiției. Șeful statului a declarat, vineri, că intenționează, în momentul în care aceste legi vor ajunge la el, să facă o primă analiză.

„În prima etapă, am mai multe opțiuni care pot fi luate în vizor”, a spus președintele.

„Nu o să intru în detalii astăzi, dar intenționez în momentul în care aceste legi ajung la mine, pentru că niciuna nu a ajuns la mine instituțional, să fac o primă analiză. Voi face o declarație publică de intenție și atunci o să vă spun un pic mai concret ce anume cred despre anumite demersuri. În prima etapă, am mai multe opțiuni care pot fi luate în vizor.”, a spus Klaus Iohannis.

Legile Justiției au trecut, marți, de Camera Deputaților. Este vorba despre  legea 303/2004 privind statutul procurorilor şi judecătorilor, legea 304/2004 privind organizarea judiciară şi legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii.

Luni, Comisia Iordache a votat ca preşedintele României să fie exclus din procedura de numire a conducerii ICCJ, astfel că atribuţiile de revocare şi numire a acesteia îi revin Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). (Detalii AICI)

Cele trei legi ale Justiţiei intră luni la votul final în plenul Senatului.Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis