Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liberalul Florin Roman răspunde acuzațiilor lui Marcel Ciolacu: Serios? Adrian Năstase și Liviu Dragnea ai cui preşedinți au fost?

Liberalul Florin Roman răspunde acuzațiilor lui Marcel Ciolacu: Serios? Adrian Năstase și Liviu Dragnea ai cui preşedinți au fost?

Un articol de: Traian Avarvarei - 12 Aug 2020, 15:53
Liberalul Florin Roman răspunde acuzațiilor lui Marcel Ciolacu: Serios? Adrian Năstase și Liviu Dragnea ai cui preşedinți au fost? Politică

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a reacţionat după ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat guvernarea PNL că a aruncat țara în haos, a pierdut controlul în lupta cu epidemia de coronavirus și că a distrus economia. În replică, Roman a declarat că PSD a fost condus de oameni cu probleme penale, precum Adrian Năstase sau Liviu Dragnea. 

Florin Roman, reacție după ce Ciolacu a acuzat PNL de tunuri


 

 

După ce Marcel Ciolacu a acuzat guvernarea PNL că a distrus economia țării și a pierdut controlul epidemiei de Covid-19, liberalul Florin Roman le-a reamintit acestora că au fost condus până mai ieri de penali condamnați la închisoare.

“V-am auzit vorbind de tunuri. Chiar aşa? Voi vorbiţi de tunuri, stimaţi colegi? E adevărat, am citit şi eu raportul Curţii de Conturi, sunt 165 de pagini. Cred că unui lider PSD îi e greu să citească 165 de pagini şi nu vreau să se supere nimeni dar dacă mă gândesc de la Dăncilă încoace e greu cu cititul. Nu cred că aţi citit acel raport cap-coadă”, a afirmat Florin Roman.

Roman spune că PSD e sinonim cu hoția, dându-i exemplu pe Adrian Năstase și Liviu Dragnea.

“Oamenii care au avut hoţia în sânge nu şi-o pot scoate în veci. Când aud că vorbiţi de hoţie vă rog frumos întrebaţi-i pe români şi o să vedeţi că pun sinomin între PSD şi hoţie. Vorbiţi de puşcărie. Serios?  Adrian Năstase al cui preşedinte a fost? Dar Liviu Dragnea al cui preşedinte a fost? Al dumneavoastră, stimaţi colegi. Cei care v-au condus au ajuns în puşcărie şi domnule Ciolacu nu vorbiţi de funie în casa spânzuratului sau nu săpaţi groapa altuia că, spune un vechi proverb, s-ar putea să picaţi dumneavoastră în ea”, a mai afirmat deputatul Florin Roman.

”V-au interesat doar alegerile, furturile şi cât mai multe funcţii pentru rude şi clientela din partid, dar pentru români nimic”, a acuzat, mierucri, în Parlament, Marcel CiolacuScandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?


 

 

Marcel Ciolacu, mesaj pentru PNL: Pe 17 august, PSD va depune moțiunea de cenzură

 

 

 

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că, după 9 luni de guvernare liberală este ”un haos imens, o economie pusă la pământ şi cu şomaj galopant”. Ciolacu a anunţat că, în 17 august, va fi depusă moţiunea de cenzură.

”Domnule Orban, încă prim-ministru al României, doamnelor şi domnilor, un haos imens, o economie pusă la pământ şi cu şomaj galopant. Asta e România după 9 luni de guvernare liberală. O ţară în derivă condusă de un Guvern cu zero credibilitatea, un Guvern în care miniştrii se contrazic unii cu ceilalţi. Aţi scăpat total situaţia de sub control, aţi eşuat în gesitonarea pandemiei, în relansarea economiei. Acestea sunt rezultatele guvernării PNL”, a afirmat, miercuri, Marcel Ciolacu, la dezbaterea din Parlament privitoare la deschiderea şcolilor şi organizarea alegerilor.

”Aţi sabotat sănătatea românilor, aţi amenatat educaţia. Dar gata s-a umplut paharul. Pe 17 august PSD va depune moţiunea de cenzură, considerăm că e timpul să plecaţi acasă sau la puşcărie, în funcţie de faptele fiecăruia”, a seclarat Ciolacu.

Citeşte mai multe despre:   Florin Roman,   PNL,   Ludovic Orban,   PSD,   Marcel Ciolacu,   Liviu Dragnea,   Adrian Nastase