Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Libertate de exprimare ca la USR. Clotilde Armand a anunțat existența unei liste de subiecte despre care nu au voie să vorbească (VIDEO)

Libertate de exprimare ca la USR. Clotilde Armand a anunțat existența unei liste de subiecte despre care nu au voie să vorbească (VIDEO)

Un articol de: - 05 Iun 2017, 17:13
Libertate de exprimare ca la USR. Clotilde Armand a anunțat existența unei liste de subiecte despre care nu au voie să vorbească (VIDEO) Politică

Scandalul din ultima perioadă din interiorul USR, care a culminat cu demisia din partid a președintelui Nicușor Dan, duce la soluții extreme. 

Clotilde Armand a vorbit chiar despre o listă de subiecte sensibile despre care membrii USR nu ar avea voie să vorbească în mod public pentru a nu mai provoca scandal în interior. 

"Una este familia tradițională, una este Biserica, una este probabil imigrația. Chiar acum această listă se face în cadrul partidului pentru a întări această uniune de care vorbeam. Facem o listă de lucruri care sunt importante și despre care știm cu toții. Ce nu era clar era lista de lucruri pentru care nu vrem să ne pronunțăm, pentru că nu vrem să ne separăm. La ora actuală, în România, prioritățile sunt foarte clare, pentru astea trebuie să luptăm și nu trebuie să cădem în alte capcane".

Libertate de exprimare ca la USR. Clotilde Armand a anunțat existența unei liste de subiecte despre care nu au voie să vorbească

 

Citeşte mai multe despre:   Clotilde Armand,   USR,   Biserica Ortodoxa Romana