Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică “Liderii Țării de Babuini n-au avut curajul să-i spună președintelui Germaniei c-a luat-o razna văzând Înaltul Sfârc al Răvășitoarei!”. Ion Cristoiu, despre declarațiile liderului german în care DNA ar trebui să fie a treia putere în stat

“Liderii Țării de Babuini n-au avut curajul să-i spună președintelui Germaniei c-a luat-o razna văzând Înaltul Sfârc al Răvășitoarei!”. Ion Cristoiu, despre declarațiile liderului german în care DNA ar trebui să fie a treia putere în stat

Un articol de: - 22 Iun 2016, 09:02
“Liderii Țării de Babuini n-au avut curajul să-i spună președintelui Germaniei c-a luat-o razna văzând Înaltul Sfârc al Răvășitoarei!”. Ion Cristoiu, despre declarațiile liderului german în care DNA ar trebui să fie a treia putere în stat Foto: paginademedia.ro Politică

Ion Cristoiu vorbește în “Gândul de miercuri” de pe blogul său despre întâlnirea oficială dintre președintele Klaus Iohannis și omologul să german, puând accdentul pe declarația liderului din Germania care a spus că se vrea ca DNA să ajungă a treia putere în stat.

“Cum adică DNA a treia putere în stat?! DNA e o direcție din cadrul Parchetului General. E drept, Cultul personalității cu care Divizia presă a poliției politice o binecuvîntează zilnic pe Codruța Kovesi face din șefa unui Departament cea mai importantă persoană din istoria României de la Retragerea Aureliană din Dacia pînă azi, cînd se unesc PNL cu UNPR.

Asta nu înseamnă însă că DNA poate fi promovată la rangul de a treia putere în stat, după cea legislativăe și cea executivă. Și președintele Kazahastanului dacă ar fi zis asta în vizită la București, ne-am fi întrebat dacă la 76 de ani mai stă bine cu facultăților sale mintale”, a scris acesta.

Jurnalistul insistă pe această temă și spune că în urma acestei declarații se ridică mai multe întrebări.

„Declarația președintelui Germaniei a fost tradusă la cască pentru jurnaliștii români din sală. A fost tradusă în varianta de pe site sau în cea adevărată? E o întrebare legitimă, deoarece în partea cu întrebările jurnaliștilor nimeni dintre cei din sală nu e surprins de aberația cu DNA. E drept, președintelui român i se pune o întrebare despre poziția sa față de DNA, o întrebare tendențioasă, de tip propagandistic securistic:

„Domnule Președinte Iohannis, domnule Președinte Gauck, vorbeați de situația corupției. Chiar dacă există succese, realizări în acest domeniu, se pare că uitîndu-ne la ultimele rezultate ale alegerilor, lucrul acesta nu a ajuns pînă la urechile cetățenilor.”, a spus Cristoiu.

Jurnalistul precizează ulterior că declarația dată de site-ul președinției drept cea cu DNA a treia putere în statul român are două mari probleme.

„ 1. Înscria pe președintele german în rîndul străinilor care simt nevoia cînd ajung la București să se urineze în capul nostru pentru a se putea grăbi după aia să ne spună cum să ne ștergem cît mai bine pe față, ca să nu puțim, că lor nu le plac cei care put a urină.

   2. Poruncea României o aberație, imposibil de conceput și în Turkmenistan, pentru că un Departament al Parchetului General nu poate deveni a treia putere în stat decît dacă România devine o Republică a procurorilor cu Codruța Kovesi pe post de Mareșăleasă”, a mai spus Ion Cristoiu.Andreea Esca, noi mărturii despre coronavirus: ADEVĂRUL pe care publicul îl aştepta de mult  

 

 

Citeşte mai multe despre:   Ion Cristoiu,   DNA,   blog