Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liderul USR, confruntat de un ieșean pe tema guvernării. Dan Barna: „Eu nu vreau să intru numai la mișto, ca după să zicem că nu s-a putut să facem nimic” / Cetățeanul: „Noi, poporul, când o să contăm pentru dumneavoastră, politicienii?” (VIDEO)

Liderul USR, confruntat de un ieșean pe tema guvernării. Dan Barna: „Eu nu vreau să intru numai la mișto, ca după să zicem că nu s-a putut să facem nimic” / Cetățeanul: „Noi, poporul, când o să contăm pentru dumneavoastră, politicienii?” (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 20 Oct 2019, 17:28
Politică

Un cetățean l-a tras la răspundere, duminică, pe Dan Barna, vizavi de refuzul USR de a intra la guvernare. Prezidențiabilul era la un turneu electoral în Iași, în cadrul căruia și-a prezentat programul cu care își propune să ajungă la Cotroceni, în urma alegerilor din noiembrie.

Imaginile surprinse de ziarul de Iași îi arată pe Dan Barna, liderul USR, și pe locuitorul celui mai mare oraș din Moldova, față în față. În acest context, ieșeanul a făcut un apel către partenerul său de coversație, îndemându-l să intre, alături de formațiunea pe care o conduce, la guvernare.

 

„Ați venit ca un suflu nou în politică!” (...) Nu-i lăsați pe ăștia singuri de la PNL! Intrați alături de dânșii, de ăștia de la PMP”, a spus bărbatul.

Dan Barna a replicat, afirmând că „un suflu nou în politică” înseamnă „să poată să facă schimbări, nu să nu le facă”.

„Eu nu vreau să intru numai la mișto, ca după să zicem că nu s-a putut să facem nimic”, a adăugat liderul USR.

La rândul său, cetățeanul l-a îndemnat pe Dan Barna să riște și să intre alături de PNL și PMP la guvernare.

„Nu-i lăsați pe ăștia singuri de la PNL! Intrați alături de dânșii, de ăștia de la PMP! Riscați, domnule Barna!”, i-a spus bărbatul.

Dan Barna n-a părut prea convins nici de această dată.

„Ca să ce? Ce risc? Dacă nu cumperi bilet la loto, riști ceva? Dacă nu există susținere în Parlament, nu pot să fac nimic”, a explicat liderul USR.

Bărbatul nu s-a lăsat mai prejos și a subliniat că el ar fi pregătit să-și dea „viața pentru țara asta”.

„Dacă ar fi nevoie, eu îmi dau viața pentru țara asta. Dumneavoastră de ce nu vă riscați cariera de politician?”, a spus cetățeanul.

Din nou, Dan Barna a subliniat că, în actualele condiții, USR n-ar putea guverna cum își dorește și a sugerat nevoia unor alegeri anticipate.

„Pentru că un risc înseamnă să poți să ai o șansă să poți să faci lucruri. Cu acest Paralment, nu e nicio șansă”, a mai spus prezidențiabilul USR-PLUS.

Cetățeanul ieșean i-a pus, apoi, o serie de întrebări retorice.

„Noi, poporul, când o să contăm pentru dumneavoastră, politicienii, domnule Barna? Contează numai calculele dumneavoastră? Nu e corect, domnule Barna!”, a adăugat bărbatul.

Citeşte mai multe despre:   Dan Barna,   USR
 
Loading...