Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Lifturile de la Parlament cu care merg doar parlamentarii. Angajații și presa, obligați să ocolească sute de metri și să meargă pe scări / Restricția se oprește joi și vineri, când demnitarii nu lucrează

Lifturile de la Parlament cu care merg doar parlamentarii. Angajații și presa, obligați să ocolească sute de metri și să meargă pe scări / Restricția se oprește joi și vineri, când demnitarii nu lucrează

Un articol de: Vladimir Ionescu - 26 Iun 2019, 10:53
Lifturile de la Parlament cu care merg doar parlamentarii. Angajații și presa, obligați să ocolească sute de metri și să meargă pe scări / Restricția se oprește joi și vineri, când demnitarii nu lucrează foto: Pixabay Politică

La Palatul Parlamentului există trei lifturi speciale, care sunt așezate în imediata apropiere a cabinetului președintelui Senatului și care sunt destinate exclusiv demnitarilor, potrivit digi24.ro.

PANICĂ LA PRO TV! EMOȚII PENTRU CELEBRUL CABRAL! S-A ÎNTÂMPLAT LA MARE! SALVATORII AU INTERVENIT DE URGENȚĂ

Așadar, jurnaliștii și angajații nu au voie să le folosească, astfel că trebuie să ocolească sute de metri și să se înghesuie în câteva lifturi care circulă foarte greu.

LACRIMI PENTRU ADRIANA BAHMUȚEANU! I-AU DESPICAT BURTA! IMAGINI GREU DE PRIVIT! SILVIU PRIGOANĂ E ÎN STARE DE ȘOC (GALERIE FOTO)

Cabinetul președintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, susține că decizia a fost luată de fostul secretar general, care nu mai lucrează în Camera superioară a Parlamentului de un an. Totuși, acesta susține că el nu a interzis accesul presei, ci doar pe cel al angajaților - această hotărâre fiind mai recentă.

DOLIU ÎN LUMEA MUZICII! S-A STINS DIN VIAȚĂ LA DOAR 49 DE ANI! MAREA STEA A PLECAT LA CERURI (FOTO)

Ei, bine, actualul secretar general a afirmat că este în delegație, motiv pentru care i-a trimis pe reporteri să discute cu secretarul adjunct. 

Acesta din urmă susține că nu l-a interesat în mod deosebit subiectul și că nu își mai amintește bine cine a cerut și cine a luat decizia. 

,,Parcă a fost anul trecut o ședința de Birou Permanent în care s-a decis", a declarat secretarul adjunct.

Nimeni nu pare să-și asume această decizie. În orice caz, la Senat, parlamentarii au acces la cele mai bune lifturi, în timp ce în timp ce angajații alearga de multe ori pe scări ca să le ducă documentele la ședințele de plen sau la comisii.

Restricția nu mai este valabilă joi și vineri, atunci când parlamentarii nu lucrează.

Citeşte mai multe despre:   Senat