Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea a anunțat propunerea pentru șefia Autorității de Supraveghere Financiară: Acesta este un important deputat PSD (FOTO)

Liviu Dragnea a anunțat propunerea pentru șefia Autorității de Supraveghere Financiară: Acesta este un important deputat PSD (FOTO)

Un articol de: - 15 Mai 2017, 19:15
Liviu Dragnea a anunțat propunerea pentru șefia Autorității de Supraveghere Financiară: Acesta este un important deputat PSD (FOTO) Politică

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, luni, de la Alexandria, propunerea sa pentru funcția de președinte al Autorității de Supraveghere Financiară. Nominalizarea acestuia este președintele Comisiei buget-finanțe a Camerei Deputaților, Leonardo Badea.

"La președinte am în vedere un coleg. Cred că o persoană foarte bună și eficientă acolo poate să fie Leo Badea, care este președintele Comisiei de buget finanțe din Camera Deputaților. Să nu mă înjure sau măcar să nu mă înjure public că află de la mine asta. Sper să fie de acord. Eu îl voi propune. Îi voi propune asta. Sper să accepte pentru că mandatul rămas este până în toamna anului viitor", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea a lăudat prestația profesională a deputatului PSD afirmând că este foarte pregătit pentru funcția pe care va fin nominalizat.

"El trebuie să renunțe la poziția de parlamentar pentru asta, dar din ceea ce cunosc, din ceea ce am văzut, din diversele discuții pe care le-am avut cu el, în special pe piața asigurărilor și pe rezolvarea problemei RCA-ului și din discuțiile pe care le-a avut el cu trasportatorii și nu numai, mie mi-a întărit convingerea că este un om foarte bine pregătit și ar fi foarte potrivit în acea poziție", a precizat șeful PSD.

Social-democratul Leonardo Badea a fost ales la începutul acestui an în funcția de președinte al Comisiei pentru buget-finanțe a Camerei Deputaților, după ce fostul șef al acesteia, Viorel Ștefan, a fost numit ministru al Finanțelor.
 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   ASF,   nominalizare,   PSD,   propunere