Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea: Am votat cu speranța că ziua de astăzi poate să fie un început pentru un drum nou pentru PSD

Liviu Dragnea: Am votat cu speranța că ziua de astăzi poate să fie un început pentru un drum nou pentru PSD

Un articol de: - 11 Oct 2015, 15:00
Liviu Dragnea: Am votat cu speranța că ziua de astăzi poate să fie un început pentru un drum nou pentru PSD Foto: B1 TV Politică

Liviu Dragnea, singurul candidat pentru șefia PSD,a  declarat că speră ca votul de duminică să fie un nou început pentru partid.

''Am votat cu speranța că ziua de astăzi poate să fie un început pentru un drum nou pentru PSD. Este vorba de încheierea unui ciclu politic. Avem în față multe provocări. Probabil că la sfârșitul zilei voi fi ales președinte PSD, sper. Și s-ar putea să fiu singurul președinte al PSD care a plecat dintr-o organizație mică și care a parcurs toate treptele în partid. Este prima probă serioasă pe care o dă acest partid ca și existență, ca și prezență ca și activitate și ca și dorință de a se implica într-un minim exercițiu de democrație'', a spus Dragnea, potrivit Agerpres.

De aceeași părere este și premierul Victor Ponta care a transmis că "după aproape șase ani la vârful PSD, este timpul pentru un nou început și în partid".

Mai bine de jumătate de milion de membri ai PSD îşi vor alege viitorul preşedinte, fiind  singurul candidat la funcție fiind Liviu Dragnea.

Pentru cei 530 000 de membri care sunt acum în evidența PSD au fost trimise buletine de vot la fiecare organizație județeană în parte.

Urnele se vor închide la ora 20.00, iar pentru a fi validat, Liviu Dragnea are nevoie de votul a 50%+1 din totalul celor prezenţi.

Numirea oficială a președintelui ales al PSD va avea loc în cadrul Congresului din 18 noiembrie.

Citeşte mai multe despre:   vot,   Victor Ponta