Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea, atac la adresa contestatarilor din PSD: Să nu luăm şansa unor mari personalităţi să ajungă în conducerea partidului (VIDEO)

Liviu Dragnea, atac la adresa contestatarilor din PSD: Să nu luăm şansa unor mari personalităţi să ajungă în conducerea partidului (VIDEO)

Un articol de: - 09 Mar 2018, 11:55
Politică

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că va încerca s-și convingă colegii ca toate candidaturile să fie luate în considerare.

Să nu luăm şansa ”unor mari personalităţi să ajungă în conducerea PSD”, a comentat ironic Dragnea. 

„Am înțeles că unul din candidați nici nu are măcar declarația de candidat, are doar dosarul. Dacă e cazul aprobăm și un dosar gol. Eu m-am abținut când a fost votată această condiție, care a fost votată de toți colegii noștri. Pentru a nu fi discuții am să încerc să-i conving, pentru a nu avea discuții și să nu luăm șansa unor mari personalități să ajungă în conducerea PSD”, a spus ironic Dragnea.

Întrebat dacă este de părere că va colabora mai bine cu o femeie, decât cu un bărbat care să ocupe funcția de președinte executiv, Dragnea a răspuns: „Doamna Dăncilă, împreună cu celelalte nouă doamne din Biroul Permanent Naţional, sunt sigur că vor aduce mai mult echilibru şi mai multă armonie în BPN (...) Zece doamne vor fi în BPN - dacă va fi aleasă doamna Dăncilă, pe care eu o susţin, preşedinte executiv, opt vicepreşedinţi şi preşedinta la Femei". 

De asemenea, întrebat dacă premierul Dăncilă va fi ales pentru funcția de președinte executiv al partidului, Dragnea a răspuns: „Votul e sfânt în democraţie”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   PSD