Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică LOVITURĂ URIAȘĂ pentru LIVIU DRAGNEA! Averea șefului PSD, în pericol? DECIZIA Parlamentului European...

LOVITURĂ URIAȘĂ pentru LIVIU DRAGNEA! Averea șefului PSD, în pericol? DECIZIA Parlamentului European...

Un articol de: - 24 Mar 2018, 15:17
LOVITURĂ URIAȘĂ pentru LIVIU DRAGNEA! Averea șefului PSD, în pericol? DECIZIA Parlamentului European... Politică

Europarlamentarul Cătălin Ivan, exclus din PSD, a obținut acordul Comisiei de Control Bugetar CONT din Parlamentul European pentru raportul de inițiativă pentru construirea unui mecanism european de confiscare a averilor obținute ilegal și scoase în afară Uniunii Europene.

 „Săptămâna viitoare voi avea deja discuțiile cu OLAF pentru a stabili împreună direcțiile de urmat pentru construirea acestui mecanism european. Consider că acest demers reprezintă singură soluție pentru recuperarea prejudiciilor provocate de averile obținute ilegal și transferate în afară granițelor statelor de proveniență. La nivel național, acest lucru este aproape imposibil și nu se pune problema unei recuperări eficiente. Sunt state care refuză să colaboreze. Poate că România nu va recupera niciodată miliardele pierdute în ultimii 30 de ani, dar printr-un mecansim european, cred că avem o șansă”, a declarat Cătălin Ivan, vicepreședinte al Comisiei CONT din Parlamentul European.

Citeşte mai multe despre:   catalin ivan,   PSD,   Liviu Dragnea