Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea, avertisment pentru Guvernul Cioloș: Să-și ia gândul că pot vinde bucăți dintr-o societate care administrează resursele României!

Liviu Dragnea, avertisment pentru Guvernul Cioloș: Să-și ia gândul că pot vinde bucăți dintr-o societate care administrează resursele României!

Un articol de: - 07 Iul 2016, 14:35
Liviu Dragnea, avertisment pentru Guvernul Cioloș: Să-și ia gândul că pot vinde bucăți dintr-o societate care administrează resursele României! foto: aktual24.ro Politică

Președintele Partidului Social Democrat Liviu Dragnea aduce o serie de acuze și avertismente fără precedent la Guvernul lui Dacian Cioloș, totul într-un interviu pentru jurnaliștii de la ecopolitic.ro.

În urma reuniunii Biroului Național al PSD, Dragnea a declarat că social-democrații vor lansa Strategia Energetică spre dezbatere publică la finele lui august, ocazie prin care a lansat și o serie de acuze la adresa Guvernului Cioloș.

Întrebat fiind cine va coordona această strategie, liderul PSD a spus că "sunt trei colegi de la noi din partid, domnul Tudose, domnul Iulian Iancu și încă un coleg. De la jumătatea lunii august o să înceapă, o să începem să prezentăm oferta noastră pe diverse domenii de activitate în diverse locuri".

"Ce le putem spune noi cu fermitate: să-și ia gândul că pot vinde bucăți dintr-o societate națională strategică sau care administrează resursele României. Au avut aceste intenții, aceste gânduri", acuză Liviu Dragnea Executivul.

Președintele social-democraților a avut și un sfat pentru Guvern, anume "să se uite la administrarea treburilor curente ale țării. Reforme pe care ei le încep și pe care le declară și pe care le anunță care să fie puse în practică în următorii ani de zile pot fi gesturi care, nu știu, n-au foarte multă substanță și care arată că nu e o abordare foarte serioasă".

"Ce au avut în intenție să vândă?", a fost întrebat Dragnea, acesta afirmând că "au avut niște intenții, de exemplu, să vândă sarea și noi n-am fost de acord.

Nu suntem de acord. Am dat acest exemplu pentru că mi se pare că industria sării, Societatea Națională a Sării, este o societate strategică și noi nu suntem de acord să se întâmple așa ceva".

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   avertisment,   Guvernul Romaniei