Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea, AVERTIZAT de "rebelii" PSD: "Oamenii nu sunt naivi! Veți da curând explicații..."

Liviu Dragnea, AVERTIZAT de "rebelii" PSD: "Oamenii nu sunt naivi! Veți da curând explicații..."

Un articol de: - 12 Mar 2018, 12:33
Liviu Dragnea, AVERTIZAT de "rebelii" PSD: "Oamenii nu sunt naivi! Veți da curând explicații..." Politică

Nicolae Bănicioiu, unul dintre “rebelii” din PSD, critică dur actuala conducere a partidului.

Nicolae Bănicioiu spune că Congresul PSD de sâmbătă a un fel de simulacru și îl avertizează pe Liviu Dragnea că “oamenii nu sunt naivi” și că va da “curând” explicații “membrilor si simpatizanților noștri”.

"Dragi prieteni

Va scriu acest gând avind in minte multele întrebări pe care le am primit in decursul ultimelor zile .
Eu unul , ramân același ! Îmi pare rau ca a trebuit sa asistați la acest episod din istoria recenta a psd- ului si va asigur ca am făcut tot ce a depins de mine ca lucrurile sa nu ajungă aici. N am vrut sa l pun in dificultate nici măcar pe L. Dragnea ori pe altcineva din conducerea psd dar din păcate ,aceștia au ales ei singuri calea de a ne face de ras
! In fata membrilor psd, a primarilor , activului psd dar si a simpatizanților si votanților noștri .
Frica de păreri contra ori întrebări incomode nu ne recomanda oamenilor de lingă noi care au înfruntat de multe ori atitudini neprietenoase sau chiar răutăcioase uneori ca sa rămână alături de psd !
Un psd modernizat nu înseamnă politica ghiocelului sau stirpirea oricarei forme de dezbatere.
Șefii noștri au dorit un congres fără competiție si fără surprize , fără încredere si colegialitate !
Cred ca nu era nevoie de a aduce 3.900 de martori la o astfel de sceneta !Oamenilor noștri din teritoriu le datoram altceva : respect !!!
La fel si celor care se uitau la televizor cu speranțe mari de la psd - nu sa le recapitulam programul de guvernare , de 2 ori chiar ! deja agreat si votat de membrii psd dar si de populatia României la alegerile din 2016! Toți vrem o România așa cum este USA sau Japonia sau alte tari europene dar in timpul vietii noastre ! Rezoluția pt 2040 cred ca mai putea aștepta ... ma interesa foarte tare dacă totuși in 2020 finalizam ceva din cele multe proiecte promise in ultima campanie !
PSD nu poate fi partidul unui singur om iar ideile contrare generează întodeauna progres !
Cei care ne au votat in 2016 aveau încredere ca vom face ce promitem deoarece demonstrasem in guvernarea precedenta ca știm sa fim eficienti!Saptamina trecută oare le am transmis același sentiment de siguranța ? Cred ca nu !
Suntem la al treilea guvern in mai puțin de 15 luni de guvernare si încă nu avem termene clare pentru proiectele noastre de partid , guvern sau legislativ !
Despre congres , nu vreau sa vorbesc prea mult !
Cei care au decis o astfel pe punere in scena vor da curind explicații membrilor si simpatizanților noștri ! Oamenii nu sunt naivi ! Chiar si in alte vremuri mai radicale si triste opozanților măcar le înscenau un proces ! Acum , la ultimul congres conducerea a rămas surda la tot ce înseamnă reacție de normalitate !
Mărturisesc ca am fost surprins sa asist la un astfel de episod dar consider ca anticorpii pentru normalitate se găsesc totuși in psd si nu se vor face așteptați prea mult !"
, a scris Nicolae Bănicioiu pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   Nicolae Banicioiu,   PSD,   Liviu Dragnea