Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea: De ce tot timpul când PSD ajunge la guvernare GĂSEȘTE BANI? INVESTIM ÎN BUNĂSTARE

Liviu Dragnea: De ce tot timpul când PSD ajunge la guvernare GĂSEȘTE BANI? INVESTIM ÎN BUNĂSTARE

Un articol de: - 10 Mai 2018, 12:30
Politică

Liviu Dragnea, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, a avut joi o întâlnire cu vârstnicii, context în care a vorbit şi despre banii de pensii.
El a afirmat că alte guvernări, mai ales cele de dreapta, nu s-au gândit la pensionari și că au susținut că nu sunt bani pentru aceștia, dar că formațiunea sa a găsit întotdeauna soluții pentru bătrâni.

"E bine să ne mai aducem aminte că într-o guvernare de tristă amintire a celor de dreapta punctul de pensie a rămas mult timp la 730 de lei. Probabil ca un fel de răzbunare pentru că CCR a declarat neconstituțională tăierea pensiilor (în 2010, n.r.). Nu mai vreau să discutăm despre acea perioadă, o măsură care a fost generată de o guvernare proastă. Spuneau că nu sunt bani.

De ce tot timpul când PSD ajunge la guvernare găsește bani? Sunt administrați mai bine, investește în bunăstare. Am hotărât în 2016 că trebuie să încetăm în România cu această atitudine - că avem creștere economică, dar trebuie să ținem austeritate", a declarat Liviu Dragnea, potrivit ziare.com.

Preşedintele PSD a mai spus că îl bucură faptul că formațiunea să este numită "partidul pensionarilor".

"Despre PSD se spune că este partidul pensionarilor. Dacă ar fi așa, ne-ar onora această expresie. Este partidul care s-a gândit la pensionari, dar nu numai. Nu te poți gândi doar la creștere economică, doar la creșteri de salarii, doar la relaxări fiscale și în același timp să nu te gândești și la pensionari. Pensionarii, nefiind activi, unii consideră că nu mai trebuie să fie atât de mult îngrijiți. Aduceți-vă aminte de o vorbă a cuiva care vorbea de ieșiri din sistem.
Arată cinismul care îi caracterizează în general pe reprezentanții partidelor de dreapta. Pensionarii în viziunea lor sunt niște cifre, care trebuie analizate doar în urma unor analize pur statistice, fără să se gândească (sic!) că e vorba de milioane de oameni care au suferințe și care așteaptă ca societatea pentru care au muncit o viață să le întoarcă măcar o parte din respectul cuvenit", a mai afirmat Dragnea, la Consiliul Național al pensionarilor PSD.

"PSD a fost, este și va fi partidul care susține o viață mai bună pentru pensionari. De asta să nu vă îndoiți niciodată", a dat asigurări liderul PSD
 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   PSD
 
 
 
Loading...