Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea, replică pentru Comisia Europeană. "În toți anii precedenți a dat previziuni prin care dădea creșterea economică mai mică decât era apoi în realitate"

Liviu Dragnea, replică pentru Comisia Europeană. "În toți anii precedenți a dat previziuni prin care dădea creșterea economică mai mică decât era apoi în realitate"

Un articol de: - 03 Mai 2018, 21:09
Liviu Dragnea, replică pentru Comisia Europeană. "În toți anii precedenți a dat previziuni prin care dădea creșterea economică mai mică decât era apoi în realitate" Politică

Președintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, reacţionează după avertismentul Comisiei Europene privind depăşirea pragului de 3% a deficitului bugetar.
Dragnea a subliniat că deficitul economic va râmâne şi în acest an sub 3% şi a arătat că "în toți anii precedenți Comisia Europeană a dat previziuni prin care dădea creșterea economică mai mică decât era apoi în realitate".

"Eu nu vreau să intru în conflict cu Comisia Europeană, dar vreau să spun cu foarte mare respect că în toți anii precedenți Comisia Europeană a dat previziuni prin care dădeau creșterea economică mai mică decât era apoi în realitate.
Deficitul economic va fi sub 3%, acesta este angajamentul nostru, pe care îl și menținem", a declarat joi seară Liviu Dragnea, la finalul întâlnirii cu reprezentanţii Băncii Naţionale a României (BNR).

Comisia Europeană a estimat, în Prognoza de primăvară, că România va avea în acest an și în 2019 deficite bugetare peste limita de 3% din produsul intern brut (PIB) acceptată în Uniunea Europeană, iar scumpirile suportate de populație la produse și servicii vor continua (Detalii AICI).
 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Comisia Europeana