Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea promite creșterea salariului minim pentru cei care lucrează în domeniul construcției rețelelor de gaze: ”Să vedem dacă se califică”

Liviu Dragnea promite creșterea salariului minim pentru cei care lucrează în domeniul construcției rețelelor de gaze: ”Să vedem dacă se califică”

Un articol de: Redacția B1.ro - 22 Mai 2019, 17:15
Liviu Dragnea promite creșterea salariului minim pentru cei care lucrează în domeniul construcției rețelelor de gaze: ”Să vedem dacă se califică” Foto: facebook.com/liviudragnea.ro Politică

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat miercuri, după vizita sa în județul Dolj, că va purta discuții cu constructorii pentru a vedea dacă este posibilă creșterea salariului minim pentru cei care lucrează în domeniul construcției rețelelor de gaze. 

„Am revenit azi în Dolj cu foarte mare bucurie alături de Claudiu Manda și de Lia Olguța Vasilescu la noi proiecte importante pentru județ. Am anunțat acum ceva timp că împreună cu Transgazul o campanie, un program foarte serios și foarte extins pentru a conecta la rețeaua de gaze localitățile din România, pentru că vorbim aici despre două lucruri, despre accesul la un confort ridicat pentru cetățeni și, de asemenea, șansa pentru agenții economici din România să aibă acces la o sursă de energie care este folosită peste tot în lume. 

În aceste condiții pentru optimizarea sursei de gaze, pentru zona de sud a Olteniei, execuția tronsonului Craiova – Segarcea, din cadrul conductei de transport gaze naturale de presiune înaltă Craiova – Calafat este atât de necesară cât și oportună.Traian Băsescu A ANUNȚAT când se va decreta STARE DE URGENȚĂ, ÎN ROMÂNIA

Prin Fondul de Dezvoltare și Investiții am creat posibilitatea pentru toți primarii să ia bani de acolo și să facă rețele de gaze de extindere, iar cei ce nu au să înființeze rețele noi de gaze. 

Vrem sa se deschidă cât mai multe șantiere pentru ca extinderea rețelelor să nu mai întârzie. Oamenii au așteptat destul.

Noi o să vorbim și cu constructorii din acest domeniu ca să vedem dacă ei se califică la prevederile pe care noi le-am pus în OUG 114, să punem un salariu minim mai ridicat pentru muncitorii care lucrează în domeniu, având, pe de altă parte, și niște facilități prevăzute. 

Cei o sută de milioane investiți în rețeaua magistrală de gaze vor genera miliarde în Dolj, dezvoltare, PIB și locuri de muncă și un confort pentru cetățeni. Așa se va întâmpla în toată țara! Pentru că #România merită mai mult!”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook. 

Liviu Dragnea promite creșterea salariului minim pentru cei care lucrează în domeniul construcției rețelelor de gaze: ”Să vedem dacă se califică”

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea