Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea, după publicarea raportului INS: Încă o dovada că măsurile pe care PSD le-a luat sunt corecte. Ce o să mai spună propaganda acum?

Liviu Dragnea, după publicarea raportului INS: Încă o dovada că măsurile pe care PSD le-a luat sunt corecte. Ce o să mai spună propaganda acum?

Un articol de: Ioana Ungureanu - 15 Mai 2019, 12:00
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Institutul Național de Statistică a dat publicităţii datele privind creşterea economică înregistrată în primul trimestru. Potrivit raportului produsul intern brut a înregistrat o creştere în primul trimestru 2019 (față de primul trimestru din 2018) cu 5% pe seria brută şi cu 5,1% pe seria ajustată sezonier.

Publicarea raportului este motiv de mândrie pentru PSD. Liviu Dragnea afirmă că aceasta este încă o dovadă că măsurile pe care lGuvernul le-a luat pentru cei din domeniul construcțiilor au fost corecte.

"Deci prognoza noastră pe care s-a fundamentat bugetul din acest an a fost corectă. Cât a tunat și a fulgerat Iohannis ca e o tragedie, că sunt doar cifre pe hârtie și că bugetul nu e realist. Fără să prezinte argumente serioase şi motivaţii.

Realitatea este cea publicată astăzi de către INS
Principala contribuţie la această creştere economică o au construcţiile şi investiţiile. Încă o dovada că măsurile pe care le-am luat pentru cei din domeniul construcțiilor au fost corecte. Conform datelor publicate astăzi de INS, în trimestrul I 2019, volumul lucrărilor de construcţii a crescut faţă de trimestrul I 2018 cu 12,5%, cea mai mare creştere după criza economică din 2009. Ce o să mai spună propaganda acum? Un lucru e cert, programul de guvernare își arată în continuare eficiența iar România merge înainte pe acest drum, în ciuda celor care fac tot posibilul să ne pună piedici!", scrie Liviu dragnea pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   PSD,   INS,   Liviu Dragnea
 
Loading...