Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea vorbește despre demisie: Eu nu-i doresc altui coleg să aibă inconștiența mea să se lase ciuruit în felul acesta (VIDEO)

Liviu Dragnea vorbește despre demisie: Eu nu-i doresc altui coleg să aibă inconștiența mea să se lase ciuruit în felul acesta (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 05 Noi 2018, 18:07
Liviu Dragnea vorbește despre demisie: Eu nu-i doresc altui coleg să aibă inconștiența mea să se lase ciuruit în felul acesta (VIDEO) Politică

Liviu Dragnea a explicat de ce nu și-a dat demisia până acum de la conducerea PSD, deși s-a plâns în ultima perioadă că este supus unor presiuni foarte mari. 

”Pentru a nu pune în pământ și a nu bloca niște obiective majore pe care mi le-am asumat și eu, și colegii mei, încă din 2016, acesta este motivul”, a declarat Liviu Dragnea la finalul ședinței Comitetului Executiv național al PSD. 

Întrebat dacă nu este posibil să intre sub incidența prevederii din statutul partidului potrivit căruia ar dăuna imaginii partidului: ”Se pare că partidul, în marea lui majoritate, consideră altfel, că trebuie să ducem la capăt ceea ce am stabilit. Discuțiile cu sute de primari pe care le-am avut în ultima perioadă, cu alți colegi din partid, cu membri din partid, cu simpatizanți, m-au frăcut să decid nu acum, ci mai demult, că aceste lucruri trebuie duse la capăt, altcineva nu le va putea duce. Eu nu-i doresc altui coleg să aibă inconștiența mea să se lase ciuruit în felul acesta”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea