Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea, despre legea salarizării bugetare: Proiectul va ajunge în Guvern până la 1 octombrie și până pe 15 octombrie în Parlament (VIDEO)

Liviu Dragnea, despre legea salarizării bugetare: Proiectul va ajunge în Guvern până la 1 octombrie și până pe 15 octombrie în Parlament (VIDEO)

Un articol de: - 21 Sep 2015, 15:40
Liviu Dragnea, despre legea salarizării bugetare: Proiectul va ajunge în Guvern până la 1 octombrie și până pe 15 octombrie în Parlament (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea,  a declarat luni că membrii coaliței vor susține guvernarea, astfel că nu vor vota moțiunea de cenzură inițiată de PNL  împotriva premierului Victor Ponta.

De asemenea, Dragnea a confirmat faptul că scrutinul intern pentru alegerea președintelui PSD va avea loc pe 11 octombrie, iar săptămână mai târziu, pe 18 octombrie, va fi organizat Congresul PSD. Acesta a exclus un tandem la partid cu Valeriu Zgonea, precizând că președintele este ales de toți membrii de partid, în timp ce președintele executiv e ales de Congres.

că a fost luată, în Comitetul Executiv Național al PSD, decizia să fie organizat scrutinul intern de alegere a președintelui PSD în 11 octombrie. O săptămână mai târziu, în 18 octombrie, va fi organizat Congresul PS - See more at: http://www.dcnews.ro/congres-psd-data-stabilita-de-social-democra-i-pentru-congresul-psd_484921.html?#sthash.78Kh3Utc.dpuf
că a fost luată, în Comitetul Executiv Național al PSD, decizia să fie organizat scrutinul intern de alegere a președintelui PSD în 11 octombrie. O săptămână mai târziu, în 18 octombrie, va fi organizat Congresul PS - See more at: http://www.dcnews.ro/congres-psd-data-stabilita-de-social-democra-i-pentru-congresul-psd_484921.html?#sthash.78Kh3Utc.dpufD

Referitor la legea salarizării bugetare, președintele interimar al PSD a precizat că ministrul Muncii, Rovana Plumb, a avut luni o întâlnire cu mai mulți experți, printre care și cei de la Banca Mondială, urmând ca proiectul de lege să ajungă în Gvern până la 1 octombrie și până pe 15 octombrie în Parlament.

Totodată acesta a vorbit și despre împrumutul pe care România îl va acorda Republicii Moldova, proiect ce urmează să fie dezbătut și în Parlament.

"Ei au nevoie de un împrumut și pentru funcționarea statului și pentru alte plăți bugerare. Marți se vor discuta aceste lucruri în detaliu", a menționat Dragnea.

Liviu Dragnea, despre legea salarizării bugetare


Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea