Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea, despre legea toleranței și a demnității umane: A fost gândită ca un mijloc legal pentru a sprijini libera exprimare și respectul reciproc (VIDEO)

Liviu Dragnea, despre legea toleranței și a demnității umane: A fost gândită ca un mijloc legal pentru a sprijini libera exprimare și respectul reciproc (VIDEO)

Un articol de: - 09 Oct 2015, 13:05
Liviu Dragnea, despre legea toleranței și a demnității umane: A fost gândită ca un mijloc legal pentru a sprijini libera exprimare și respectul reciproc (VIDEO) Politică

Liviu Dragnea a vorbit vineri, la sediul PSD, despre "legea toleranței și a demnității umane".

Președintele interimar al PSD a explicat că "această lege nu a fost gândită ca un mijloc de cenzură, ci ca unul legal pentru a sprijini libera exprimare și respectul reciproc, și demnitatea umană".

Explicația vine după ce social democratul a spus că "am urmărit toate observațiile care au apărut în spațiul public. Le-am urmărit cu atenție pe cele serioase".

"Vreau ca fiecare cetățean să se simtă în siguranță în țara lui", a punctat Dragnea.

La sfârșitul lunii septembrie a apărut informația potrivit căreia defăimarea socială s-ar putea sancţiona cu amendă de la 1.000 la 30.000 lei, dacă vizează o persoană fizică, şi cu sancțiuni de până la 60.000 lei, dacă privește un grup social, potrivit unui proiect de lege depus de președintele interimar al social democraților. (Detalii AICI)

Liviu Dragnea, despre legea toleranței și a demnității umane


Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   cenzura