Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea, despre organizarea Congresului PSD: Partidul să fie pregătit de alegeri locale (VIDEO)

Liviu Dragnea, despre organizarea Congresului PSD: Partidul să fie pregătit de alegeri locale (VIDEO)

Un articol de: - 15 Sep 2015, 13:04
Liviu Dragnea, despre organizarea Congresului PSD: Partidul să fie pregătit de alegeri locale (VIDEO) Politică

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat marți, că se va organiza un Congres extraordinal al PSD pe 11 octombire, astfel încât partidul să poată fi pregatit pentru alegerile locale.

"Congres extraordinal, în prima jumătatea a lunii octombrie. Astăzi, în cadrul Biroului permanent Național, și cei care au solicitat public săptămâna trecută, cât și cei care nu au solicitat public, au adus argumente pentru ca Congresul extraordinal al PSD să se desfășoare în prima jumătate a lunii octombrie. Argumente precum: necesitatea organizării partidului pentru alegerile locale și obligativitatea realizării unui program serios de analiză și de stabilirea candidaturilor, care să se finalizeze până la 1 decembrie 2015", a spus Dragnea.

De asemenea, Dragnea a mai precizat că s-a hotărât convocarea Comitetului Executiv Național, luni la ora 11.00.

Mai mulți lideri PSD au cerut, sâptămâna trecută, organizarea Congresului PSD mai devreme, pentru alegerea unei conduceri, dar și pentru lămurirea situației cu UNPR, dacă va candida alături de PSD sau singuri în alegeri. (Detalii AICI)

Liviu Dragnea, despre organizarea Congresului PSD

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Congres PSD