Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea, după prezentarea proiectului ''România competitivă'': ''PSD nu susține ideea unui Guvern de uniune națională'' (VIDEO)

Liviu Dragnea, după prezentarea proiectului ''România competitivă'': ''PSD nu susține ideea unui Guvern de uniune națională'' (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 05 Iul 2016, 12:44
Politică

Guvernul a prezentat documentul ''România competitivă. Un proiect pentru o creştere economică sustenabilă'', document care a fost elaborat de către Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi care se doreşte o strategie de dezvoltare economică a ţării noastre pe termen mediu şi lung. În acest context, președintele PSD Liviu Dragnea a făcut mai multe declarații, după ce a ieșit de la această prezentare.

''Ceea ce am discutat atunci, la prima întâlnire, s-a conturat și la Bruxelles și unde am fost, la întâlnirea cu social-democrații europeni. În continuare, atitudinea autorităților din România trebuie să fie de foarte mare atenție, ținând cont de evoluțiile din perioada următoare. Nu susținem presiunea pe Marea Britanie pentru a se realiza notificarea mai repede, se va ține cont despre o nouă reconfigurare în Uniunea Europeană. România trebuie să aibă o negociere foarte sănătoasă, sunt mai multe lucruri pe care trebuie să le folosim, sunt instituții europene care nu au sediu în România, trebuie să le folosim și noi de aici înainte'', a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, după prezentarea proiectului ''România competitivă'': ''PSD nu susține ideea unui Guvern de uniune națională''

Este nevoie de o analiză foarte serioasă. Astăzi, cota unică este foarte bună, să vedem dacă mâine este nevoie de o modificare, nu este obligatoriu să fie același punct de vedere, a adăugat acesta.

Ceea ce am spus și eu la Cotroceni a spus și Isărescu. Un asemenea proiect care curprinde o strategie de dezvoltare trebuie să cuprindă direcțiile mari de acțiune, dar să existe suficient spațiu pentru ca în România să mai poată exista competiție politică, altfel nu se poate realiza acest proiect până la alegerile din noiembrie. PSD nu susține ideea unui Guvern de uniune națională, consensul în jurul conceptului există, a fost definit și stabilit mai de mult, a continuat liderul social-democrat.

 

Citeşte mai multe despre:   Guvernul Romaniei,   Liviu Dragnea,   PSD