Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea: Este foarte posibil ca lunea viitoare să avem noul Cod Fiscal (VIDEO)

Liviu Dragnea: Este foarte posibil ca lunea viitoare să avem noul Cod Fiscal (VIDEO)

Un articol de: - 31 Aug 2015, 13:54
Foto: B1 TV Politică

Președintele interimar al PSD a declarat luni, după ședința Biroului Permanent al partidului, că speră ca marți, Codul Fiscal să fie votat în Senat, iar până la sfârșitul acestei săptămâni să ajungă să fie promulgat de președinte.

”Mâine este prevăzut să avem votul în Senat, în așa fel încât, mâine seară să ajungă la Cameră, iar joi să avem votul final în Camera Deputaților, iar să sperăm că duminică poate fi trimis la promulgare la președinte. Este foarte posibil ca luni să avem noul Cod Fiscal”, a declarat liderul interimar al PSD.

De asemenea, Dragnea a precizat că în cadrul ședinței BPN al PSD s-a discutat și despre proiectul legii salarizării, care, spune liderul PSD, trebuie să aibă o formă la care să se ajungă prin consens politic.

”Am discutat despre o altă prioritate legislativă, care se referă la legea salarizării, este un proiect de lege extrem de important. Așa cum am convenit joi cu colegii din coaliție și cu cei din opoziție, este un proiect de lege care va fi analizat de partidele parlamentare exact după modelul folosit la Codul Fiscal pentru că este un proiect de lege care trebuie să dureze în timp și toate partidele trebuie să-și aducă aportul așa încât forma finală să fie o formă agreată prin consens politic”, a declarat Liviu Dragnea.

Totodată, liderul interimar al PSD a precizat că printre subiectele discutate în cadrul ședinței social-democraților s-au numărat și votul prin corepondență și legea achizițiilor publice.

”Am discutat despre votul prin corespondență. Domnul Valeriu Zgonea a spus că a finalizat proiectul de principii care trebuie să se regăsească în acest proiect de lege, care vor transmise către Autoritatea Electorală Permanentă, care într-un termen rezonabil, să ne trimită, la fel, partidelor parlamentare, o formă pe care să o discutăm și să o adoptăm rapid pentru a putea fi aplicată la alegerile parlamentare din 2016”, a mai spus Dragnea.

”De asemenea, am discutat, ca o prioritate, legea achizițiilor publice. Este important să o adoptăm în acest an, pentru ca anul 2016 să fie un an în care achizițiile publice să se desfășoare cu mai multă transparență și fără întârzierile care ne-au adus foarte mari prejudicii”, a mai declarat Liviu Dragnea.

Dragnea: Este foarte posibil ca luni să avem noul Cod Fiscal


Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Codul Fiscal,   legea salarizării
 
Loading...