Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea, în vizită la imigranții din gara de la Budapesta: Am vrut să îi văd cu ochii mei. Mi s-a părut ciudat că sunt foarte bine organizați. Statul român zice cu senitătate că îi primim şi noi, nu ştim dacă suntem pregătiţi sau nu

Liviu Dragnea, în vizită la imigranții din gara de la Budapesta: Am vrut să îi văd cu ochii mei. Mi s-a părut ciudat că sunt foarte bine organizați. Statul român zice cu senitătate că îi primim şi noi, nu ştim dacă suntem pregătiţi sau nu

Un articol de: - 04 Sep 2015, 18:21
Liviu Dragnea, în vizită la imigranții din gara de la Budapesta: Am vrut să îi văd cu ochii mei. Mi s-a părut ciudat că sunt foarte bine organizați. Statul român zice cu senitătate că îi primim şi noi, nu ştim dacă suntem pregătiţi sau nu Politică

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, aflat la Budapesta pentru meciul Naţionalei României, a fost în gara Keleti din Budapesta, pentru că a dorit să vadă care este situaţia imigranților staționați acolo.

„Am fost în gară şi am vorbit cu imigranţii. Am vrut să îi văd cu ochii mei pentru că este această discuţie, statul român zice cu senitătate că îi primim şi noi, nu ştim dacă suntem pregătiţi sau nu”, a declarat Liviu Dragnea pentru BreakingNews24.

Dragnea s-a arătat surprins că majoritatea imigranților sunt bărbați tineri aflați în grupuri bine organizate. Totodată, acesta consideră ciudat fapul că atunci când sunt filmați, aceștia își ascund fețele.

„Sunt şi oameni extrem de amărâţi, dar sunt şi alţii foarte bine organizaţi, pe grupuri, fiecare grup are coordonatorul lui. Au o singură ţintă, să ajungă în Germania”, a povestit preşedintele PSD.

Liviu Dragnea a mai declarat că îl va convoca luni pe Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, la şedinţa Coaliţiei, pentru a le prezenta liderilor guvernării un raport referitor la cotele de imigranţi şi dacă insituţiile statului pot să facă faţă acestora.

„Vreau să ne spună, suntem pregătiţi sau nu, câţi vin, exact, ce înseamnă asta pentru statul român, ce măsuri luăm”, a precizat Dragnea.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   imigranti,   refugiati,   meci de fotbal live,   Budapesta