Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea le-a convocat pe Olguța Vasilescu și Viorica Dăncilă să dea RAPORTUL după vizita la Cotroceni

Liviu Dragnea le-a convocat pe Olguța Vasilescu și Viorica Dăncilă să dea RAPORTUL după vizita la Cotroceni

Un articol de: - 11 Apr 2018, 15:00
Liviu Dragnea le-a convocat pe Olguța Vasilescu și Viorica Dăncilă să dea RAPORTUL după vizita la Cotroceni Politică

Liviu Dragnea le-a chemat la raport pe Viorica Dăncilă și Lia Olguța Vasilescu, după întrevederea pe care acestea au avut-o săptămâna trecută cu Klaus Iohannis.

Au trecut sărbătorile pascale, șeful PSD s-a întors din vacanță și le-a convocat pe Dăncilă și Vasilescu pentru a-i povesti în detaliu ce au discutat cu președintele, potrivit news.ro.

La momentul respectiv, Administrația Prezidențială a anunțat că discuția dintre președinte, premier și ministrul Muncii a vizat Lega salarizării.

Iohannis a atenţionat Guvernul asupra faptului că, după primele trei luni de aplicare, efectele noii legislaţii privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice arată că legea se află în contradicţie cu principiile egalităţii şi predictibilităţii de la care a emanat, în condiţiile în care s-a intervenit cu excepţii punctuale pentru diferite categorii de personal, ceea ce anulează inclusiv caracterul unitar al intenţiei legislative.

"O discuţie largă pe tema salarizării, lucrurile au evoluat şi dupa un timp cred că putem trage primele concluzii. Pe de altă parte vedem că există categorii de salariaţi nemulţumiţi, vedem că există manifestări sindicale şi vreau să mă edificaţi în aceste aspecte", a afirmat Klaus Iohannis în debutul întrevederii. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   olguta vasilescu,   Viorica Dancila,   Klaus Iohannis