Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea: M-a surprins arestarea lui Sorin Oprescu pentru că am crezut că este un om corect. Vom analiza cu profesionalism candidatura pentru Capitală (VIDEO)

Liviu Dragnea: M-a surprins arestarea lui Sorin Oprescu pentru că am crezut că este un om corect. Vom analiza cu profesionalism candidatura pentru Capitală (VIDEO)

Un articol de: - 12 Sep 2015, 20:48
Liviu Dragnea: M-a surprins arestarea lui Sorin Oprescu pentru că am crezut că este un om corect. Vom analiza cu profesionalism candidatura pentru Capitală (VIDEO) Politică

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragea, a declarat în cadrul emisiunii "Lumini și Umbre", difuzată pe B1 TV că a fost surprins de arestarea lui Sorin Oprescu și că PSD-ul se pregătește serios pentru alegerile la Primăria Capitalei
"M-a surprins arestarea lui Sorin Oprescu pentru că am crezut că este un om corect. Asta era imaginea mea asupra primarului general al Capitalei", a declarat Dragnea.


Acesta a mai precizat că PSD-ul se pregătește pentru a avea un candidat serios la Primăria Capitalei

"Niciodată nu s-a pus problema în mod serios despre o candidatură a PSD-ului, dar se discuta să nu excludem această variantă. Vom avea o analiză serioasă. Vom analiza cu profesionalism candidatura pentru Capitală. Vom face cercetări sociologice. Vreau să avem un candidat propriu cu care să ieșim cu fruntea sus. Avem deja câteva evaluări", a mai adăugat acesta.

Referitor la faptul că PSD-ul stă prost cu finanțarea, președintele interimar a declarat că ar fi momentul ca membrii de partid să își plătească cotizațiile, precizând că minimul este un lei și că este sigur că vor găsi soluții pentru finanțare.

Liviu Dragnea: M-a surprins arestarea lui Sorin Oprescu pentru că am crezut că este un om corect. Vom analiza cu profesionalism candidatura pentru Capitală
Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Primaria Municipiului Bucuresti