Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea: Mihai Fifor, un om în care colegii au încredere și care a fost validat de BPN. Ne-a asigurat că va păstra unitatea grupului senatorial al PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea: Mihai Fifor, un om în care colegii au încredere și care a fost validat de BPN. Ne-a asigurat că va păstra unitatea grupului senatorial al PSD (VIDEO)

Un articol de: - 31 Aug 2015, 14:23
Liviu Dragnea: Mihai Fifor, un om în care colegii au încredere și care a fost validat de BPN.  Ne-a asigurat că va păstra unitatea grupului senatorial al PSD (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, după ședința Biroului Permanent Național al partidului că noul lider al senatorilor social-democrați, Mihai Fifor, a dat asigurări că va păstra unitatarea grupului senatorial al PSD.

”A fost o informare în cadrul BPN despre alegerile care au avut loc duminică la grupul de la Senat. Noul lider al senatorilor, după retragerea domnului Ilie Sârbu, este Mihai Fifor, un om în care colegii au încredere și care a fost validat de BPN astăzi”, a declarat Dragnea.

”Mihai Fifor ne-a asigurat că va păstra unitatea grupului senatorial, va avea o colaborare la fel de bună cu colegii de la UNPR și ALDE. Eu o să le trimit colegilor din Senat și din Camera Deputaților niște puncte de vedere așa cum văd eu că ar trebui să funcționeze atât grupul, cât și Senatul și Camera Deputaților în ansamblu”, a mai spus liderul PSD.

Liviu Dragnea: Mihai Fifor a fost validat de BPN


Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea