Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea: Oferta pentru UNPR rămâne valabilă - fuziune prin absorbție

Liviu Dragnea: Oferta pentru UNPR rămâne valabilă - fuziune prin absorbție

Un articol de: - 30 Iun 2016, 17:30
foto: aktual24.ro Politică

Președintele social-democraților Liviu Dragnea a declarat a finalul CExN al PSD că oferta de fuziune prin absorție pentru UNPR rămâne valabilă, arată agerpres.ro.

Am decis ca în continuare să ne menținem oferta pe care nu am schimbat-o niciodată de a aștepta o poziție din partea conducerii UNPR. Dacă vine într-un timp util, suntem deschiși la discuții în continuare. (...) Noi nu stăm degeaba, noi în continuare am stabilit azi programul pentru vară — în această lună se iau concediile de vară pe o perioadă foarte scurtă, în așa fel încât de la 1 august începe activitatea politică și de organizare care se va finaliza în noaptea alegerilor. Dacă într-un timp rezonabil va fi o clarificare din partea colegilor de la UNPR, noi suntem prezenți și participăm la discuții, dacă nu, programul nostru merge în continuare. PSD va merge singur. Dacă colegii de la UNPR vor dori să discutăm despre fuziune, va fi tot PSD-ul la alegeri cu liste proprii pentru PSD", a explicat șeful social-democraților.

Acesta a spus explicit că o alianță cu UNPR iese din discuție.

"Am văzut că și dumnealor agreează ideea de fuziune, am înțeles că trebuie să decidă cu cine vor să o facă. Dacă nu vor să o facă cu noi, noi o să ne "chinuim" singuri și o să ne prezentăm singuri la alegeri. Cu colegi de la UNPR am colaborat foarte bine până la alegerile locale, când ceva s-a întâmplat în univers și brusc au început discuții între UNPR și PNL. Noi nu facem oferte, noi încercăm să ducem la capăt o discuție mai veche despre fuziune. În momentul în care se va face o fuziune, toți membrii UNPR care vor să accepte aceasta devin membri PSD și se supun regulilor din organizații. Nu putem să facem o fuziune în care un membru PSD are drepturi mai mari decât un alt membru PSD, fiecare organizație va decide care sunt propunerile pentru listele parlamentare. (...) Pe de altă parte, sub nicio formă nu voi lansa în spațiul public oferte în care să intru în licitație politică, așa ceva n-o să fac, cu toate riscurile", a continuat Dragnea.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   oferta,   UNPR,   fuziune
 
Loading...