Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea: Dezvoltăm România în mod echilibrat și vrem să facem viața românilor mai bună

Liviu Dragnea: Dezvoltăm România în mod echilibrat și vrem să facem viața românilor mai bună

Un articol de: Redacția B1.ro - 19 Apr 2019, 19:36
Foto: Liviu Dragnea / Facebook Politică

Vrem să facem viața românilor mai bună și dezvoltăm România în mod echilibrat, a susținut Liviu Dragnea. Liderul PSD a făcut, pe Facebook, un rezumat al întâlnirii cu social-democrații și cu simpatizanții acestora, la Botoșani. 

Dragnea a enumerat câteva dintre măsurile pe care PSD le pregătește: 

”Astăzi, am întâlnit la Botoșani români adevărați care mi-au spus cu bucurie că li s-au mărit pensiile și salariile și că trăiesc mai bine! O doamnă din mulțime mi-a spus că i-a crescut pensia cu 900 lei, după recalculare.

Le-am vorbit oamenilor despre programul de dezvoltare pe care l-am pregătit pentru această regiune. Este vorba de acordarea a 20.000 de lei pentru fiecare gospodărie, în scopul îmbunătățirii condițiilor în care locuiesc cei din mediul rural dar și pentru dotarea gospodăriilor cu utilaje agricole.

Vrem să facem viața românilor mai bună. Îi sprijinim pentru ce au nevoie: izolarea termică a locuinței sau conectarea la rețeaua de apă, canalizare și gaze, amenajarea de grupuri sanitare în interiorul locuinței, apă caldă menajeră prin sisteme solare. E un program ce va fi aprobat cât de curând prin Ordonanță de Urgență.

În același timp, așa cum ne-am angajat, dezvoltăm România în mod echilibrat. Încurajăm investițiile și crearea locurilor de muncă stabile și bine plătite. Vom finanța cu până la 200.000 de euro fiecare investitie pentru sănătate, pentru industria alimentară, construcțiile turistice și de depozitare.

Vrem ca cetățenii să nu mai fie nevoiți să bată drumuri lungi până în reședința de județ și să găsească la ei în localitate tot ce au nevoie: poștă, bănci, direcții agricole, reprezentanții APIA sau ANAF. Se pot acorda până la 25 de milioane de lei numai pentru acest lucru”.

Liviu Dragnea a scris apoi ce au făcut deja guvernanții: 

”Deja am pus în practică multe programe de dezvoltare, de la sănătate la educație și până la infrastructură. Prin Programul Național de Dezvoltare Locală primele 149 de obiective pentru județul Botoșani sunt finalizate sau aproape complete, inclusiv multe îmbunătățiri ale sistemului de apă și canalizare.

De asemenea, am aprobat alte 254 de obiective pentru Botoșani, toate cu contracte semnate și am alocat 847 de milioane de lei pentru a le finaliza! Acestea includ 13 unități noi de îngrijire medicală, drumuri, poduri și multe altele.

Și vom continua, indiferent câte piedici încearcă alții să ne pună. Reușita noastră înseamnă, de fapt, reușita României!”.
 

Citeşte mai multe despre:   liviu dragnea,   psd,   botosani
 
 
 
Loading...