Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea şi-a ameninţat criticii cu excluderea din partid. Codrin Ştefănescu: "Mă aștept la absolut orice"

Liviu Dragnea şi-a ameninţat criticii cu excluderea din partid. Codrin Ştefănescu: "Mă aștept la absolut orice"

Un articol de: - 12 Mar 2018, 08:16
Liviu Dragnea şi-a ameninţat criticii cu excluderea din partid. Codrin Ştefănescu: "Mă aștept la absolut orice" Politică

Congresul PSD a agitat din nou spiritele în interiorul PSD. Mai multe voci critice au contestat vehement felul în care s-au organizat alegerile pentru funcţiile din conducere, iar acum cei care l-au contestat pe Liviu Dragnea se aşteaptă la ce e mai rău, inclusiv excluderea din partid.

”Cine o va mai face, o să vorbească din afara partidului!”, a fost mesajul lui Dragnea pentru adversarii săi la Congres

”Mă aștept la absolut orice. Mă aștept să fiu revocat din funcția de secretar general adjunct. Nu o să mă lamentez.”, a comentat ulterior, la Antena 3, Codrin Ștefănescu.

Cu toate acestea, Codrin Ştefănescu afirmă că speră să fie doar nişte declaraţii făcute pe moment, afirmând că nu ar fi normal să fie excluse anumite nume importante ale PSD.

”Eu cred că a fost o declarație la cald, așa, că îl cunosc. Să spui că nu mai au voie să vorbească Ecaterina Andronescu, Șerban Nicolae, Nicolae Băniciou sau Liviu Pleșoianu, nu cred că o să se întâmple.”, a continuat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ştefănescu a făcut numeroase declaraţii dure la adresa lui Liviu Dragnea înainte de Congres afirmând că în timp ce partidul se lupta cu "statul paralel" el mergea la întâlniri la vilele SRI şi atacând faptul că în Congres există "candidaţii lui Dragnea" şi "candidaţii partidului".

În cele din urmă, acesta a fost învins clar în cursa pentru poziţia de secretar general al partidului. Marian Neacşu şi-a menţinut această funcţie cu 3.063 de voturi pentru, împotrivă înregistrându-se 668 de voturi. Contracandidatul său, Codrin Ştefănescu a obţinut 668 de voturi pentru şi 3.063 de voturi împotrivă.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Codrin Stefanescu,   PSD