Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică #TELEORMANLEAKS Dragnea, scos din minți de întrebările jurnaliștilor: Să fie chemați la DNA și mistreții și vulpile și fazanii! Să fie și arestați!

#TELEORMANLEAKS Dragnea, scos din minți de întrebările jurnaliștilor: Să fie chemați la DNA și mistreții și vulpile și fazanii! Să fie și arestați!

Un articol de: B1.ro - 19 Noi 2018, 19:21
#TELEORMANLEAKS Dragnea, scos din minți de întrebările jurnaliștilor: Să fie chemați la DNA și mistreții și vulpile și fazanii! Să fie și arestați! Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Liviu Dragnea s-a arătat extrem de deranjat de întrebările reporterilor pe tema recentelor dezvăluiri RISE Project. 

În al doilea episod din seria #Teleormanleaks, jurnaliștii au relatat pe larg despre partidele de vânătoare în pădurile din Teleorman. Din registrele Asociației de Vânătoare și Pescuit Sportiv Turris Turnu Măgurele, fondată de Liviu Dragnea la sfârșitul anilor ‘90, apoi predată lui Petre Pitiș, directorul Tel Drum, rezultă că directorii companiei au participat la mai multe partide de vânătoare cu lideri PSD, de la care au primit contracte de lucrări publice.

Reporterii au tot încercat să obțină de la șeful PSD informații despre aceste partide de vânătoare, dar el a a insistat că nu știe despre ce e vorba, că dacă a fost la vânătoare cu niște persoane asta nu înseamnă că le și cunoaște și că nu au fost discutate contracte pe bani publici în cadrul acestor evenimente. 

Dragnea, către o jurnalistă: ”vorbiți tare să audă și DNA! A merge la o partidă de vânătoare e o infracțiune? Să fie chemați la DNA și mistreții și vulpile și fazanii, eventual să fie și arestați!”.

”N-am participat la partide de vânătoare în care lideri politici să discute contracte”, a mai spus el.

La insistențele unei jurnaliste, el a replicat: ”nu mai fiți așa curioasă, că aflați de la DNA!”.

”Cum au ajuns la RISE niște documente, în condițiile în care înainte ajunseseră la DNA? O întrebare banală...”, a mai spus Liviu Dragnea.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   rise project,   Tel Drum,   DNA