Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea: Trebuie să stabilim până la 1 decembrie posibilele alianțe electorale pe care le putem face. A contat foarte mult pozița UNPR la moțiunea de cenzură (VIDEO)

Liviu Dragnea: Trebuie să stabilim până la 1 decembrie posibilele alianțe electorale pe care le putem face. A contat foarte mult pozița UNPR la moțiunea de cenzură (VIDEO)

Un articol de: - 04 Oct 2015, 11:44
Liviu Dragnea: Trebuie să stabilim până la 1 decembrie posibilele alianțe electorale pe care le putem face. A contat foarte mult pozița UNPR la moțiunea de cenzură (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că cel mult până la data de 1 decembrie se va lua o decizie cu privire la posibilele alianțe electorale, precizând că majoritatea membrilor din teritoriul consideră că ar trebui făcută o alianță cu UNPR.

”Posibilele alianțe pe care le putem face trebuie să le stabilim până la 1 decembrie, maximum 1 decembrie. Nu putem depăși 1 decembrie pentru că trebuie să ne stabilim totuși candidații pentru fiecare localitate. Cred că avem suficient timp -  o lună, o lună și jumătate este suficient timp”, a declarat Dragnea.

”A contat foarte mult pozița UNPR la acesta moțiune de cenzură, în condițiile în care o lungă perioadă de timp presa și opoziția dădeau ca sigură ieșirea UNPR din coaliție și votarea moțiunii de cenzură. Faptul că UNPR a stat lângă noi rezistând la toate aceste presiuni și promisiuni a contat foarte mult. Mulți colegi din teritoriu spun că este bine că este bine să facem alianță cu UNPR, adică alianța de centru-stânga să fie repusă pe tapet, să redevină funcțională”, a mai spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, depre posibilele alianțe electorale ale PSD


Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   UNPR