Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea: Un candidat serios, care respectă partidul, vine cu un proiect. Altfel, sunt acțiuni de imagine. Am văzut un singur coleg care își ia candidatura în serios, Daniel Savu (VIDEO)

Liviu Dragnea: Un candidat serios, care respectă partidul, vine cu un proiect. Altfel, sunt acțiuni de imagine. Am văzut un singur coleg care își ia candidatura în serios, Daniel Savu (VIDEO)

Un articol de: - 24 Sep 2015, 17:50
Liviu Dragnea: Un candidat serios, care respectă partidul, vine cu un proiect. Altfel, sunt acțiuni de imagine. Am văzut un singur coleg care își ia candidatura în serios, Daniel Savu (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a comentat joi faptul că Robert Negoiță și Șerban Nicolae au anunțat că nu vor mai candida la șefia PSD.

”M-au sunat mulți colegi. Unii anunță candidatura la televizor și-o retrag pe Facebook, alții o retrag prin scrisori deschise. Am văzut un singur coleg care își ia candidatura în serios, Daniel Savu. Daniel Savu este un om foarte serios. Am văzut două ieșiri, una a lui Geoană și una a lui Nicolae, mi se pare o echipă eficientă. Ce sa fac mai mult. Nu pot să îi forțez. Nu pot să rog pe nimeni să rămână candidat”, a declarat Liviu Dragnea.

”Un candidat serios care respectă acest partid vine cu un proiect de candidatură după ce se finalizează termenul de depunere a candidaturii și aceasta este validată. Altfel, sunt acțiuni de imagine. Eu spun cu calm și chiar cu bună-credință că îi încurajez pe colegii care vor să candideze. Dar să își depună candidatura, să aibă susținerea organizațiilor, ca să fie luați în serios.
Alfel, sunt jocuri de imagine”, a mai declarat liderul interimar al social-democraților.

”Eu am avut întâlniri cu colegii din partid, de-a lungul mutor ani de zile. Eu nu merg acum să îmi fac campanie în partid și să cerșesc voturi. Dacă organziația din care faci parte nu te susține,
înseamnă că e o mică problemă”, a mai declarat Dragnea, referindu-se la informația conform căreia Șerban Nicolae s-ar fi retras din cursa pentru șefia PSD și pentru că nu ar fi avut sprijinul oerganizațiai Mehedinți, din care face parte.

Liviu Dragnea, despre candidaturile la șefia PSD


Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   candidatura,   Serban Nicolae