Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Pleșoianu (PSD): Domnilor Dragnea și Tăriceanu, ați pierdut lipsiți fiind total de curajul de a risca! 

Liviu Pleșoianu (PSD): Domnilor Dragnea și Tăriceanu, ați pierdut lipsiți fiind total de curajul de a risca! 

Un articol de: Redacția B1.ro - 27 Mai 2019, 09:34
Liviu Pleșoianu (PSD): Domnilor Dragnea și Tăriceanu, ați pierdut lipsiți fiind total de curajul de a risca!  Foto: Captură Antena 3 Politică

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a anunțat luni dimineață că își depune candidatura internă pentru desemnarea prezidențiabilului PSD, subliniind că partidul trebuie să organizeze alegeri interne pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale din toamnă. 

Nu este prima dată când Pleșoianu spune că vrea să candideze la acest scrutin. Social-democratul a avut un mesaj dur și pentru liderii coaliției, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, pe care i-a acuzat că nu au avut curajul de a convoca un referendum pentru suspendarea lui Klaus Iohannis

„Îmi depun candidatura internă pentru desemnarea prezidențiabilului PSD! Trebuie să organizăm alegeri interne, așa cum se face în toate partidele democratice.

Când insistăm, domnilor Dragnea și Tăriceanu, spunând că e absolut necesar un referendum de suspendare a lui Iohannis, dădeați replici savante promovând acea prostie monumentală: "Dacă facem referendum, îl victimizăm și îl creștem!"...

...Ei, uite că a făcut el referendum! Deși îl detest, a avut (sau au avut cei din jurul lui) curajul de a risca. Putea să piardă, dar a câștigat. Dumneavoastră, domnilor Dragnea și Tăriceanu, ați pierdut lipsiți fiind total de curajul de a risca! ...Iar să pierzi pentru că nu ai încercat nimic e de o mie de ori mai rău decât să pierzi pentru că ai încercat ceva imposibil!

PSD va înțelege măcar acum ce spun de doi ani și jumătate sau se va îndrepta către inevitabil...”, a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook. 

Liviu Pleșoianu (PSD): Domnilor Dragnea și Tăriceanu, ați pierdut lipsiți fiind total de curajul de a risca!

Citeşte mai multe despre:   Liviu Plesoianu,   Calin Popescu Tariceanu,   Liviu Dragnea,   Klaus Iohannis