Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Pleșoianu, după discuțiile lui Dăncilă de la Bruxelles: PSD e oferit pe tavă Sistemului de niște meduze politice. Eu nu susțin meduze! Fără meduze în politică și în funcțiile publice!

Liviu Pleșoianu, după discuțiile lui Dăncilă de la Bruxelles: PSD e oferit pe tavă Sistemului de niște meduze politice. Eu nu susțin meduze! Fără meduze în politică și în funcțiile publice!

Un articol de: Redacția B1.ro - 04 Iun 2019, 21:14
Liviu Pleșoianu, după discuțiile lui Dăncilă de la Bruxelles: PSD e oferit pe tavă Sistemului de niște meduze politice. Eu nu susțin meduze! Fără meduze în politică și în funcțiile publice! Foto:Liviu Pleșoianu / Facebook Politică

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu și-a ieșit din fire când a aflat ce a discutat premierul Viorica Dăncilă cu liderii UE, la Bruxelles.

"Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au salutat angajamentul Guvernului României de a nu avansa reformele controversate din sistemul judiciar și reluarea imediată a dialogului în cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare, cu scopul de a înregistra progrese în reformele din sistemul judiciar și în lupta împotriva corupției", se arată atât în comunicatul Guvernului, cât și în declarația unui purtător de cuvânt al Comisiei Europene.

Pleșoianu n-a fost deloc mulțumit de acest rezultat. Ba chiar a fost atât de supărat pe colegii săi de partid încât i-a numit ”meduze”. 

”Asistăm la sacrificarea ritualică a partidului pe altarul Noii Securități”, a tunat Liviu Pleșoianu.

Deputatul a mai susținut că PSD trebuie să se descotorosească de ”meduze” și de ”nulitățile de clei” dacă vrea să mai conteze pe scena politică românească.

”Din acest moment, în mod oficial, PSD e oferit pe tavă Sistemului de niște meduze politice. Asistăm la sacrificarea ritualică a partidului pe altarul Noii Securități. Totul în aplauzele celor care au reevaluat-o brusc pe Dăncilă, călăul oricărui principiu...

La Congres, se va decide: partid condus de meduze sau partid condus de oameni liberi, partid condus de nulități de clei, capabile să ia altă formă de la o zi la alta, ori partid condus de ființe bipede, cu mers perpendicular pe sol și principii solide! Dacă, post-Congres, partidul va merge mai departe agățat de fustele unor doamne și unor domni care ar da și din coadă, dacă ar avea, pe lângă stăpânii lor din țară și din străinătate, atunci PSD chiar nu va mai conta. Dacă și numai dacă, post-Congres, PSD se va elibera de nulitățile de clei și va merge alături de oameni verticali, atunci mai are rost prezența mea în acest partid.

Eu nu susțin meduze! Fără meduze în politică și în funcțiile publice! Fie să FIM oameni, nu meduze!”, a scris Liviu Pleșoianu, pe Facebook.

Gata, e oficial! Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea

Citeşte mai multe despre:   Liviu Plesoianu,   PSD,   Viorica Dancila