Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Pop: Stelian Fedorca are drept de semnătură de luni, nu rămâne Ministerul Educației necondus

Liviu Pop: Stelian Fedorca are drept de semnătură de luni, nu rămâne Ministerul Educației necondus

Un articol de: - 30 Iun 2012, 13:54
Liviu Pop: Stelian Fedorca are drept de semnătură de luni, nu rămâne Ministerul Educației necondus Politică

Fostul Ministru al Educației Liviu Pop s-a referit sâmbătă la deciziile Consiliului General al CNATDCU de vineri, spunând că este „trist” că președintele comisiei nu a citit regulamentul de funcționare al acestui organism, precizând că nu a fost întrunit cvorumul necesar pentru pronunțarea unor hotărâri.

E trist că un președinte al Comisiei nu a citit regulamentul prin care funcționează Comisia, iar al doilea element, nu avea cvorum. Din punctul acesta de vedere, nu mai comentez nimic pentru că discuția pe tema aceasta deja se duce într-o zonă politică și nu vreau să aruncăm asupra mediului academic disputa politică. Prin deciziile de ieri, președintele acestei comisii a aruncat o pată neagră asupra tuturor membrilor acestor comisii”, a spus Pop.

Ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop, a declarat vineri, pentru B1 TV, că deciziiile luate vineri a Consiliului General al CNATDCU sunt ilegale, deoarece aceastea au fost luate fără întrunirea cvorumului necesar.

Totodată, acesta a declarat că cel care va asigura conducerea ministerului până la predarea mandatului său va fi Stelian Fedorca, președintele Comisiei Naționale de Bacalaureat.

Domnul președinte al Comisiei Naționale de Bacalaureat, Stelian Fedorca, are drept de semnătură de luni, pentru că nu știm luni la ce oră se va face predarea-primirea, dacă se va face această predare-primire, dacă nu se va face luni, dânsul va asigura conducerea Ministerului Educației din punct de vedere birocratic. Nu rămâne Ministerul Educației necondus pentru ziua de luni. Eu sunt în continuare membru al Guvernului, ministru deligat pentru dialog social, expertiza mea va fi la dispoziția doamnei Andronescu…”, a spus Pop.


Liviu Pop, despre predarea mandatului
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Liviu Pop,   ministrul educatiei