Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban refuză să își spună locul de muncă: "Nu am probleme de legalitate sau moralitate pe această temă" (VIDEO)

Ludovic Orban refuză să își spună locul de muncă: "Nu am probleme de legalitate sau moralitate pe această temă" (VIDEO)

Un articol de: - 20 Apr 2018, 21:02
Ludovic Orban refuză să își spună locul de muncă: "Nu am probleme de legalitate sau moralitate pe această temă" (VIDEO) Politică

Ludovic Orban, preşedintele PNL, îşi ţine la mare secret locul de muncă. Liderul liberalilor trăiește dintr-un „salariu" încasat de la o firmă apropiată de un membru al partidului. Orban nu a vrut să dea prea multe detalii despre firma de unde primeşte banii, aşa că a încheiat rapid şi nervos conferinţa de presă pe care a susţinut-o vineri.

"Nu vă dau nici un răspuns la această întrebare. Este dreptul meu legal să am un venit să-mi câștig existența dintr-o activitate, ca atare nu vă voi da nici un răspuns pe tema acesta. Subiectul acestei conferințe de presă este cu totul altul", a respins Ludovic Orban întrebarea. 

Ludovic Orban a fost vizibil iritat de întrebările jurnaliștilor cu privire la locul său de muncă, pe care a refuzat să îl dezvăluie. Liderul liberalilor a încheiat rapid conferinţa de presă.

"Nu am probleme de legalitate sau moralitate pe această temă", s-a apărat Orban. 

Nu este pentru prima data când şeful liberalilor îşi ascunde sursele de venit. De fiecare dată când a fost întrebat despre locul sau de munca, Orban a fentat răspunsul. 

Foarte important de ştiut, firma la care lucreaza Orban ar fi una de construcţii, care încheie nenumărate contracte cu statul. 

Situaţia este cu atât mai intrigantă, cu cât seamănă teribil cu cea a fostului premier Victor Ponta, care s-a ales cu un dosar penal din această pricină. Este vorba de celebrul dosar Turceni - Rovinari, în care Ponta este acuzat că a primit bani de la firma lui Dan Şova, firmă abonată direct la contractele cu statul, asta deşi nu a pontat niciodată în cadrul firmei.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

 

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   PNL