Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Lovit de Guvern și de PSD, Tudorel Toader, ministrul Justiției, e luat în brațe de Klaus Iohannis

Lovit de Guvern și de PSD, Tudorel Toader, ministrul Justiției, e luat în brațe de Klaus Iohannis

Un articol de: - 03 Apr 2017, 08:58
Lovit de Guvern și de PSD, Tudorel Toader, ministrul Justiției, e luat în brațe de Klaus Iohannis Politică

În Gândul de Luni, Ion Cristoiu vorbește despre raportul lui Tudorel Toader, Ministrul Justiției, în care, deși a criticat activitatea șefei DNA și a procurorului General, Augustin Lazăr, dar nu a considerat oportun să înainteze cererea de revocare a acestora. Acesta laudă reacția lui Sorin Grindeanu de miercuri, prin care a afrimat încrederea în ministrul Justiției, dar o blamează pe cea de vineri, când, spune jurnalistul, premierul „s-a sucit”, declarând că are anumite semne de întrebare privind prezentarea raportului.

„Mai mult ca sigur, văzând că premierul are o poziție nuanțată în raport cu el față de Tudorel Toader, Liviu Dragnea l-a sunat și i-a poruncit să îl muștruluiască pe ministrul Justiției. Și Sorin Grindeanu s-a executat!”, scrie Ion Cristoiu, care pune la îndoială solidaritatea premierului față de miniștrii săi.

„Lăsat de izbeliște de premier și de liderii PSD, Tudorel Toader, ministrul Justiției, a beneficiat de sprijinul total al Președintelui, teoretic adversar al Guvernului PSD”, continuă Cristoiu, care bănuiește un pact de coabitare nesemnat, prin care Toader i-a revenit Președintelui.

Citeşte mai multe despre:   cristoiu,   premier,   DNA,   procurorul general,   Tudorel Toader ,   Sorin Grindeanu,   Liviu Dragnea,   Klaus Iohannis