Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Lovitură pentru ANI: Aleșii care și-au angajat rudele la cabinetele parlamentare până în 2013 scapă de acuzația de conflict de interese (VIDEO)

Lovitură pentru ANI: Aleșii care și-au angajat rudele la cabinetele parlamentare până în 2013 scapă de acuzația de conflict de interese (VIDEO)

Un articol de: - 22 Iun 2016, 11:53
Lovitură pentru ANI: Aleșii care și-au angajat rudele la cabinetele parlamentare până în 2013 scapă de acuzația de conflict de interese (VIDEO) foto: rfi.ro Politică

Plenul Camerei Deputaților și al Senatului a adoptat un proiect de modificare a Statutului prin care aleșii care și-au angajat rudele la cabinele parlamentare până în 2013 scapă de acuzația de conflict de interese, informează B1 TV. 306 parlamentari, inclusiv liberalii, au votat această inițiativă.

Deputații și senatorii au adoptat această modificare pe motiv că prevederea legată de această faptă nu exista înainte de 2013. Astfel, 32 de actuali și foști parlamentari vor scăpa de dosarele în care li se aduce această acuzație.

Conflictul de interese în materie penală prevede că aleșii nu-și pot angaja rudele la cabinetele parlamentare.

Aleșii care și-au angajat rudele la cabinetele parlamentare până în 2013 scapă de acuzația de conflict de interese

Citeşte mai multe despre:   Parlamentul Romaniei,   conflict de interese