Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Lucian Romșcanu, după incidentul de la fast-food cu deputații PSD: Lucrurile se vor lămuri în instanța. Principial, nu suntem de acord cu nicio încălcare a legii (VIDEO)

Lucian Romșcanu, după incidentul de la fast-food cu deputații PSD: Lucrurile se vor lămuri în instanța. Principial, nu suntem de acord cu nicio încălcare a legii (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 07 Iul 2020, 14:44
Lucian Romșcanu, după incidentul de la fast-food cu deputații PSD: Lucrurile se vor lămuri în instanța. Principial, nu suntem de acord cu nicio încălcare a legii (VIDEO) Politică

Senatorul Lucian Romașcanu, purtător de cuvânt al PSD, a comentat incidentul în care au fost implicați deputații social-democrați Adrian Solomon și Ioan Irinel Stativă, care ar fi insultat un echipa de poliție sesizat de agenții de pază ai unui restaurant de tip fast-food, unde cei doi demnitari ar fi refuzat să poarte mască, deși legea prevede acest lucru atunci când vine vorba de prezența în spații închise.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Lucian Romșcanu, după incidentul de la fast-food cu deputații PSD


 

„Nu oftez de la domnul Solomon, oftez de la căldură, dar există, din ce vedem, două informații care se bat cap în cap. O dată, de la Poliție, că au fost amendați, a doua oară, din partea dumnealor, cum că nu au fost. Discutând principial, lucrurile se vor lămuri în instanță, ce a fost și ce n-a fost. Principial vorbind, nu suntem de acord cu niciun fel de încălcare a legii, nu suntem de acord cu niciun fel de jignire aduse organelor și instituțiilor statului. În consecință, cine face asemenea lucruri și este dovedit vinovat, trebuie să plătească și să suporte consecințele”, susține Lucian Romașcanu.

Senatorul PSD a explicat că forul de conducere al formațiunii nu se poate întruni numai pentru a discuta acest caz, dar a subliniat că – în funcție de ce decide justiția – vor exista consecințe și recunoaște că este „o chestiune care are un impact negativ asupra imaginii partidului”.

„Nu am deocamdată nicio informație. Imediat cum vom avea o informație de genul acesta, o să o aflați. Este, într-adevăr, o chestiune care are un impact negativ asupra imaginii partidului, dar să nu uităm că dumnealor erau în timpul liber, erau într-un moment în care au decis că trebuie să mănânce, să facă ceea ce au făcut. Mai departe, cum au degenerat lucrurile, asta va trebui să aflăm după ce toate lucrurile vor fi făcute publice și după ce o instanță se va pronunța”, a adăugat senatorul.
 

Mustrări individuale nu se pot face decât la modul prietenesc, spune senatorul PSD


 

Întrebat dacă Adrian Solomon, care oferise deja o primă reacție pe acest subiect, a fost mustrat în vreun fel, având în vedere că nu este la prima abatere, senatorul Lucian Romașcanu, purtător de cuvânt al PSD, a răspuns: „Până în acest moment, nu a existat nicio reuniune a niciunui for de conducere al PSD unde să se ia în discuție acest lucru, iar mustrări individuale nu se pot face decât la modul prietenesc, pentru că până nu se întrunesc forurile de conducere, nu putem avea o decizie în acest sens”.

 

Lovitură în televiziune! Transferul lui Mircea Badea...

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Lucian Romascanu