Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Lucian Șova: Astaldi poate să închidă și mâine metroul dacă vrea, că are hotărâre judecătorească. În orice oră poate să blocheze conturile (VIDEO)

Lucian Șova: Astaldi poate să închidă și mâine metroul dacă vrea, că are hotărâre judecătorească. În orice oră poate să blocheze conturile (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 22 Noi 2018, 21:48
Lucian Șova: Astaldi poate să închidă și mâine metroul dacă vrea, că are hotărâre judecătorească. În orice oră poate să blocheze conturile (VIDEO) Politică

Astaldi, constructorul metroului din Drumul Taberei, poate bloca în orice oră funcționarea metroului, a declarat Lucian Șova, ministrul demisionar la Transporturi, pentru B1 TV.

”E alt pericol pe care-l paște metroul și pentru care azi oamenii mei sunt în negocieri cu Ministrul Finanțelor și lucru pe care l-am discutat azi cu domnul Teodorovici: avem de plătit 47 de milioane de euro, claim (revendicare) câștigat de Astaldi în toate instanțele și cu care practic Astaldi și mâine dacă vrea să închisă metroul, poate să închidă metroul, pentru că are hotărâre judecătorească. Guvernul știe acest lucru. În orice oră poate să blocheze conturile. De trei luni depun eforturi să găsesc soluția de a plăti această sumă și eforturi, azi încununate de succes, de a identifica și prezumtivii vinovați cu privire la această situație. Am trimis către DLAF și raportul Corpului meu de Control cu privire la posibile nereguli în administrarea acestui contract, care a dus la o revendicare pe care Metrorex trebuie să o plătească și statul trebuie să știe că acești bani trebuie plătiți dacă vrem să mai mergem cu metroul și trebuie recuperați de la cei care se fac vinovați”, a declarat Șova, pentru B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lucian Sova,   Metrorex