Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Lucian Șova, a doua zi la rând pe șantier. Ministrul demisionar și-a dat seama de ce nu se fac autostrăzi în România

Lucian Șova, a doua zi la rând pe șantier. Ministrul demisionar și-a dat seama de ce nu se fac autostrăzi în România

Un articol de: B1.ro - 27 Noi 2018, 11:40
Lucian Șova, a doua zi la rând pe șantier. Ministrul demisionar și-a dat seama de ce nu se fac autostrăzi în România Politică

Lucian Șova, ministrul demisionar al Transporturilor, e în inspecție pe șantier pentru a doua zi la rând. Dacă luni a fost pe autostrada A3, marți a mers să verifice stadiul lucrărilor de pe autostrada Câmpia Turzii-Ogra-Târgu Mureş (loturile 1 și 2).

”Toate contractele pe care le-am lansat în ultimul timp și pe care urmează să le lansăm vor viza elaborarea studiilor de fezabilitate împreună cu proiectul tehnic, pentru a nu mai păți lucruri, așa cum am pățit la Lugoj-Deva 3, unde, ulterior studiului de fezabilitate, s-au adoptat unele soluții tehnice care s-au dovedit a fi neviabile. De acum încolo vom face și proiectul tehnic pentru a avea responsabilitatea și responsabilii care să supravegheze lucrările și asumarea a ceea ce este propus din punct de vedere tehnic. 

Formula aceasta cu proiectare și execuție vedem că adus în ultimii ani multe deficiențe în dezvoltarea proiectelor pentru că prea des s-au făcut revizuiri ale proiectelor, s-au făcut abateri de la prevederile studiilor de fezabilitate și de cele mai multe ori acestea au produs efecte negative. Atâta timp cât voi putea, voi susține elaborarea studiului de fezabilitate împreună cu proiectul tehnic, astfel încât și autoritățile, mă refer la Minister, la compania de drumuri, la autorități locale, prefecturi, să poată elibera amplasamentele, astfel încât atunci când se intră la construcție să nu mai existe niciun impediment pentru antreprenori în a-și dezvolta șantierele”, a declarat Lucian Șova, citat de Antena3.

Acesta a mai precizat că urmează să viziteze și autostrada Lugoj-Deva.

Citeşte mai multe despre:   Lucian Sova