Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban a anunțat când va fi dată în folosință autostrada de centură a municipiului Bacău: 'Un proiect aşteptat de mult timp' (VIDEO)

Ludovic Orban a anunțat când va fi dată în folosință autostrada de centură a municipiului Bacău: 'Un proiect aşteptat de mult timp' (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 20 Noi 2020, 11:48
Ludovic Orban a anunțat când va fi dată în folosință autostrada de centură a municipiului Bacău: 'Un proiect aşteptat de mult timp' (VIDEO) Foto: Captura video Politică

Premierul Ludovic Orban a vizitat, vineri, lucrările la centura ocolitoare a municipiului Bacău. Potrivit șefului Executivului autostrada este aproape de finalizare.

 

 

 Ludovic Orban: Autostrada de centură a municipiului Bacău este aproape de finalizare

 

 

Ludovic Orban s-a deplasat personal la Bacău pentru a vedea cum decurg lucrările la autostrada de centură a municipiului Bacău. Premierul s-a arătat mulțumit de stadiul acestora, afirmând că în curând se va putea circula pe acolo.

"Am ţinut să vedem stadiul lucrărilor de pe autostrada de centură a municipiului Bacău. Este un proiect aşteptat de mult timp de băcăuani şi iată că este aproape de finalizare şi va reuşi să scoată tot traficul greu şi traficul de tranzit din Bacău şi va creşte viteza de tranzitare a Bacăului. Îl felicit pe constructor, o mobilizare exemplară. Deşi termenul de finalizare era ianuarie 2022, constructorul ne-a comunicat că poate să o dea în trafic între 27 noiembrie şi 3 decembrie, în funcţie de condiţiile meteorologice", a precizat Orban.

 

 A început să-și renveze casa, dar după ce a dărâmat un perete a încremenit. Ce a găsit acolo, i-a șocat pe toți (FOTO)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode: Vom da în trafic un obiectiv important pentru judeţul Suceava

 

 

Premierula fost însoțit în această vizită de lcuru de ministrul Transporturilor. Lucian Bode a spus că, odată finalizată centura ocolitoare a municipiului Bacău, vor fi daţi în folosinţă şi primii 16 kilometri la profil de autostradă din zona de nord-est.

"Suntem bucuroşi să auzim astăzi această veste, în drum spre Suceava, unde vom da în trafic un obiectiv important pentru judeţul Suceava, pentru oraşul Rădăuţi. Mă refer la varianta ocolitoare a oraşului Rădăuţi, unde, împreună cu acelaşi antreprenor serios, reuşim, tot înainte de termen, să dăm în trafic acel obiectiv. Aşa cum bine ştiţi, la începutul lunii septembrie am reuşit să dăm în trafic 7,3 kilometri din acest obiectiv. Vestea pe care ne-a dat-o constructorul astăzi, şi anume că în câteva zile vom da în trafic acest obiectiv, este cea mai bună veste pe care putem să o dăm românilor, moldovenilor. Vorbim practic despre primul tronson de autostradă din regiunea Moldovei, cei 16 kilometri la profil de autostradă, din cei 31 kilometri din centura Bacăului. Avem o mobilizare extraordinară pentru că finalizăm acest proiect înainte de termen. Îl felicit pe antreprenor. Practic, în noiembrie anul trecut am preluat acest obiectiv la un stadiu fizic de 27% şi iată îl aduce astăzi, în 12 luni, cu un antreprenor serios, la 100%", a declarat ministrul Lucian Bode.

Ludovic Orban a anunțat când va fi dată în folosință autostrada de centură a municipiului Bacău

Citeşte mai multe despre:   Stiri Bacau,   Ludovic Orban,   autostrada,   Centura Bacaului