Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban a anunțat în discursul de după câștigarea alegerilor cele trei principii care vor sta la baza PNL cu el ca președinte (VIDEO)

Ludovic Orban a anunțat în discursul de după câștigarea alegerilor cele trei principii care vor sta la baza PNL cu el ca președinte (VIDEO)

Un articol de: - 17 Iun 2017, 19:15
Ludovic Orban a anunțat în discursul de după câștigarea alegerilor cele trei principii care vor sta la baza PNL cu el ca președinte (VIDEO) Politică

Ludovic Orban s-a impus sâmbătă în alegeri interne din PNL. Fostul deputat și ministru a acumulat 3518 dintre voturile liberalilor prezenți la Congresul de la Romexpo, în timp ce oponentul său, europarlamentarul Cristian Bușoi, a luat doar 952 din voturi.

Doctrina liberal-conservatoare, respectarea parteneriatelor internaţionale şi parteneriatul cu preşedintele Klaus Iohannis - acestea sunt cele 3 principii care vor sta la baza PNL-ului sub președinția lui Ludovic Orban.

"Vă mulţumesc pentru încrederea acordată, care mă onorează şi mă obligă. Pentru mine, începând de azi, viaţa e mult mai dificilă. Port pe umeri o răspundere uriaşă, de a transforma PNL într-o forţă politică de care are nevoie România. Victoria de astăzi nu este victoria mea, este victoria PNL şi conţine în sine germenii viitoarei victorii a PNL pentru România.

Vreau să va spun câteva lucruri clare, simple şi precise. PNL, sub conducerea mea, va fi un partid de dreapta liberal-conservator, membru al dreptei europene, şi se va bate cu toate forţele pentru a implementa politici de dreapta, pentru a asigura creşterea economică sustenabilă.

PNL va fi un garat al îndepliniri tuturor angajamentelor pe care le are România faţă de partenerii noştri: parteriatul strategic cu SUA, statutul de membru NATO şi de membru UE. Rămânem şi vom fi cel mai puternic susţinător al acestor angajamente. Rămânem o oază de certitudine în acesta zona frământată a Europei.

PNL va fi începând de astăzi un partener loial, corect, transparent pentru preşedintele Iohannis şi pentru punerea în practică a tuturor obligaţiilor pe care ni le-am asumtat în alegerile din 2014.

Mă voi bate cu toată forţă mea pentru a reuşi în 2019 să câştigăm alegerile prezidenţiale, să obţinem un nou mandat pentru Klaus Iohannis, iar după această victorie să reuşim să câştigăm alegeri locale din 2020, să dăm tuturor localităţilor din România şansă de modernizare, de creştere economică. Nu în ultimul rând, obiectivul fundamental este câştigarea alegerile parlamentare şi o guvernare care să arate cu adevărat ce trebuie să facă o guvernare liberală", a declarat Ludovic Orban în discursul de după câștigarea alegerilor.

Ludovic Orban a anunțat în discursul de după câștigarea alegerilor cele trei principii care vor sta la baza PNL cu el ca președinte

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   presedinte,   PNL,   Klaus Iohannis