Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban: Am decis demararea campaniei ‘PNL aduce gazul românesc în casele românilor’ (VIDEO)

Ludovic Orban: Am decis demararea campaniei ‘PNL aduce gazul românesc în casele românilor’ (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 26 Noi 2018, 16:41
Ludovic Orban: Am decis demararea campaniei ‘PNL aduce gazul românesc în casele românilor’ (VIDEO) Politică

"PNL aduce gazul românesc în casele românilor" - este titlul campaniei liberalilor, aprobată luni în cadrul Biroului Executiv, care are ca scop extinderea racordării localităţilor la reţeaua de gaz.

El a subliniat că, deşi România este printre ţările cu cele mai mari resurse de gaz natural din Uniunea Europeană, are cel mai mic procent din populaţie racordat la reţeaua de gaz, doar 36% dintre cetăţeni.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one."Biroul Executiv al PNL a decis demararea campaniei 'PNL aduce gazul românesc în casele românilor'. Am stabilit, practic, desfăşurarea acestei campanii, am stabilit localităţile în care vom face campanie pentru a susţine înfiinţarea distribuţiei de gaz natural şi conectarea la magistralele de gaz natural, de asemenea, corecta informare a cetăţenilor din fiecare localitate care nu este conectată la reţeaua de gaz să susţină proiectul nostru. Am mandatat grupurile de consilieri locali din toate aceste localităţi să iniţieze proiecte de hotărâri în vederea demarării studiilor de fezabilitate, astfel încât, la momentul la care încep să intre bani în bugetul României în urma demarării exploatării gazelor naturale de la Marea Neagră, să se poată începe un plan naţional de racordare a localităţilor şi a cetăţenilor români la gazul natural", a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, la Palatul Parlamentului, după şedinţa BEx.

"Din 2012, de când PSD a revenit la putere, nicio localitate nu a mai fost practic conectată la reţeaua de gaz, nu s-a mai înfiinţat nicio distribuţie, pentru că PSD a interzis autorităţilor locale să se implice în realizarea acestor înfiinţări de distribuţii", a susţinut Ludovic Orban.

 

Citeşte mai multe despre:   PNL,   Ludovic Orban