Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban: Când condițiile epidemiologice o să ne permită, o să demarăm procesul de alegeri în PNL. Congresul se va desfășura după alegerile din fiecare organizație a partidului (VIDEO)

Ludovic Orban: Când condițiile epidemiologice o să ne permită, o să demarăm procesul de alegeri în PNL. Congresul se va desfășura după alegerile din fiecare organizație a partidului (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 17 Mai 2021, 12:28
Ludovic Orban: Când condițiile epidemiologice o să ne permită, o să demarăm procesul de alegeri în PNL. Congresul se va desfășura după alegerile din fiecare organizație a partidului (VIDEO) Politică

Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat luni, la finalul reuniunii Biroului Executiv al partidului, că s-a discutat inclusiv despre congresul și alegerile interne ce vor avea loc în PNL. Orban a precizat că vor fi alegeri la nivelul tuturor organizațiilor, nu doar la nivel central. 

Sâmbătă, Ludovic Orban a declarat că va candida pentru un nou mandat la șefia Partidului Național Liberal: „Candidez cu o carte de vizită cunoscută de colegii mei şi care e, practic, un argument puternic pentru a putea să mă prezint în faţa colegilor cu un proiect pe următorii patru ani, care să permită PNL să realizeze pentru România tot ce a promis”.

 

Ludovic Orban, despre congres și alegerile interne din PNL

 

„Am discutat despre congres. Am spus ce spun din ianuarie. Când condițiile epidemiologice o să ne permită, o să demarăm procesul de alegeri în PNL. Conform prevederilor statutare, congres nu înseamnă doar alegeri la nivel național, ci sunt precedetate de alegeri în fiecare localitate, organizație locală, alegeri în fiecare județ, la fiecare filială județeană, apoi la capătul procesului se va desfășura congresul.

Voi propune la prima reuniune a Biroului Executiv proiectul de hotărâre. Biroul Executiv va înainta proiectul către Consiliul Național. Conform statutului, decizia de convocare a congresului și toate elementele statutare vor fi luate în Consiliu național ce va convocat în cel mai scurt timp posibil”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Când condițiile epidemiologice o să ne permită, o să demarăm procesul de alegeri în PNL. Congresul se va desfășura după alegerile din fiecare organizație a partidului

Păcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare!

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   congres PNL,   alegeri interne PNL