Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban, convins că toate reformele vor fi implementate la timp: „Reforma pensiilor, a salarizării, digitalizarea, funcționarea sistemului fiscal, reforma în Justiție, Educație și Sănătate” (VIDEO)

Ludovic Orban, convins că toate reformele vor fi implementate la timp: „Reforma pensiilor, a salarizării, digitalizarea, funcționarea sistemului fiscal, reforma în Justiție, Educație și Sănătate” (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 17 Mai 2021, 12:51
Ludovic Orban, convins că toate reformele vor fi implementate la timp: „Reforma pensiilor, a salarizării, digitalizarea, funcționarea sistemului fiscal, reforma în Justiție, Educație și Sănătate” (VIDEO) Politică

Ludovic Orban, președintele PNL, și-a exprimat, luni, convingerea că reformele asumate de Guvern prin programul de guvernare, dar și prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), vor fi implementate în termenele stabilite.

 

Ludovic Orban, despre PNRR și reformele promise de Guvern

 

„Reformele Guvernului, coaliției de guvenare, sunt inclusise în programul de guvernare și se derulează nu pentru că ne cere Comisia Europeană, ci pentru că sunt necesare și ele au făcut parte din angajamentele partidelor din coaliție în campanie. Au mai apărut puține elemente în plus față de reformele din programul de guvernare,  dar n-aș vrea ca vreun cetățean român să înțeleagă că facem reforme că ne cere Comisia Europeană. 

Sunt reforme necesare: reforma pensiilor, salarizării în sectorul public, digitalizarea, în ceea ce privește funcționarea sistemului fiscal, reforma în domeniul justiției, Educației, în baza programului ”România educată”, reforma în domeniul Sănătății. Toate fac parte din reformele incluse în programul de guvernare și vor fi realizate că sunt necesare și am primit votul de încredere al cetățenilor”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban, convins că toate reformele vor fi implementate la timp: „Reforma pensiilor, a salarizării, digitalizarea, funcționarea sistemului fiscal, reforma în Justiție, Educație și Sănătate”

Întrebat dacă și în cazul altor state a fost pusă drept condiție pentru accesarea banilor din PNRR implementarea unor reforme, liderul PNL a răspuns: „Așa cum arată regulamentul, există o anumită legătură instituită, în care sunt necesare anumite reforme”.

Întrebat ce se întampla dacă nu vor fi implementate reformele, Orban a răspuns: „Ele vor fi implementate în termenele stabilite”.
 Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...